Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kids: Cadeau-tip voor tienersOp een bepaalde leeftijd is het niet meer makkelijk om leuke cadeautjes te vinden voor kinderen/tieners. Eens in de middelbare school, zijn ze niet altijd meer tevreden met speelgoed, spelletjes of dergelijke. Mijn zoon is intussen 14 jaar en zit in het derde middelbaar, en ik blijf het moeilijk vinden. Maar dit weekend bracht de Sint toch een superleuk spel, waar hij ook heel tevreden mee was, dus dacht ik deel het hier graag, voor mensen die ook op zoek zijn naar een leuk cadeau voor tieners voor de feestdagen. Ik heb het over het spel What do you Meme? - Family, Nederlands.

Als eerste mag ik misschien TikTok bedanken voor de tip, want het was ook daar waar zowel hij als ik het spelletjes eerst zagen opduiken. Je hebt twee versie, de originele versie 'What do you meme?', maar deze is eigenlijk 18+, en de 'What do you meme? Family edition', vanaf 8+.


Het spel speelt heel hard in op het moderne internetgebruik, namelijk leuke quotes/situaties combineren met foto's die je heel vaak in memes op het internet ziet passeren.
De bedoeling is dus dat je een foto in het midden legt, en daarbij dus elk een leuk bijschrift wat daarbij zou passen uithaalt. Omgekeerd kan ook, je trekt een kaart met een zinnetje en legt daarbij een foto/meme die het beste daarbij past.

We hebben alvast goed moeten lachen. Ook met leeftijdgenoten of op familiefeestjes lijkt het me leuk om tieners even van hun telefoons te halen! 

Kenden jullie dit spel al? En hebben jullie nog leuke cadeautips voor tieners, deel ze gerust!
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier