Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Paula's Choice - Show Your Glow


Op zoek naar een klein kerstcadeau maar geen inspiratie? Ik heb een leuke tip voor jullie, de Christmas Crackers van Paula's Choise!! De leuke cadeausets die het merk aanbiedt enkel tijdens de feestdagen, zitten in een superfeestelijke cracker cadeauverpakking, en bevatten twee mini's die perfect samenwerken om een specifiek huidprobleem aan te pakken. 

Deze hier is de Show Your Glow Glanzend & Gehydrateerd Christmas Cracker Geschenkset. Hij bevat een Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant (30 ml), het bestverkochte product van Paula's Choice wereldwijd! Het is een krachtige exfoliant die dode huidcellen gaat verwijderen en puistjes en mee-eters tegengaat.
Daarnaast bevat hij ook een Water-Infusing Electrolyte Nachtcrème (15 ml) die zorgt voor extra hydratatie voor de vochtarme huid. Het heeft een luchtige textuur die de natuurlijke vochtbalans op peil houdt, de huid voedt en een dof uitziende huid opfrist.


Deze mini-set is dus het cadeau voor een huid die snel last heeft van puistjes én behoefte heeft aan een flinke dosis hydratatie. Deze mini's maken je huid dus glad en zacht, en zorgen voor hydratie zonder vet aan te voelen. Daarnaast komen ze in een superleuke verpakking, ideaal voor een klein geschenkje onder de kerstboom.


Wat denken jullie van deze leuke set, zouden jullie dit graag onder de kerstboom terugvinden?

Paula's Choice - Christmas Cracker
Show Your Glow - €25
Verkrijgbaar in de parfumerie of op de Paula's Choice website.
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier