Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop adventskalenderYes, vandaag zijn we 1 december, dat betekende dus dat deze morgen het eerste deurtje (of in mijn geval doosje) van de adventskalender open mocht! Geen chocolade voor mij maar de Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar van The Body Shop! Elk jaar iets om naar uit te kijken. Dus als je er nog geen in huis hebt, kan ik deze zeker aanraden (tip: ze hebben nu ook in BelgiĆ« een webshop moest je niet meer naar de winkel geraken).

De Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar is de grootste van de drie adventskalenders die The Body Shop in zijn aanbod heeft. Hij bevat 25 producten, miniformaat en fullsize producten, en heeft een waarde van 228 euro (kostprijs is 130 euro).

Hij ziet er superleuk uit met een prachtig pop-up design die je meeneemt naar een vrolijke kerstwereld. Het leuke is ook dat hij twee schuifjes bevat dus nadien nog makkelijk hergebruikt kan worden om make-up of knutselspulletjes in te bewaren.


In de 25 doosjes vind je heel wat favorieten van het merk terug, zowel skincare als producten om je lichaam te gaan verwennen en beschermen tijdens de koude wintermaanden. Een beetje jammer dat er geen echte producten uit de kerstcollecties inzitten, maar deze is echt gemaakt om het hele jaar geniet van te hebben. Dus heel wat verschillende geuren (zowel enkele nieuwe als oude bestsellers), van douchegels tot bodybutters, maar ook gezichtsmaskers, lipbutters, ...

In doosje nummer 1 zat vandaag de British Rose Shower Gel!! Elk doosje bevat ook een leuke quote


Zijn jullie toch al benieuwd wat er allemaal inzit? Speciaal voor jullie heb ik toch al eens even alle doosjes opengemaakt. Wil je dus weten wat er echt allemaal inzit, lees dan verder, maar als je hem natuurlijk zelf hebt en verrast wilt blijven, dan zou ik nu niet verder naar beneden scrollen!! 


Van bepaalde geuren zitten er zelf meerdere producten in, altijd leuk om deze te combineren. Zo is er van de geur Shea een shampoo, conditioner, shower cream en body lotion. Van mango is er een body yoghurt, hand cream en body mist, en ook van de Brittish Rose is er een hand cream, body scrub en shower gel. 

Wat denken jullie van deze adventskalender? Zou dit iets zijn voor jou, of heb je toch liever chocolade?

The Body Shop - Share Love & Joy Ultimate Advent Calendar
25 producten - €130 (waarde €228)
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of online in de webshop
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier