Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: snelle feestnagels met Sally Hansen's Insta-Dri


Ik kies tegenwoordig niet zo vaak meer voor een kleurtje op mijn nagels, enkel voor een speciale gebeurtenis. Meestal heb ik er gewoon het geduld niet voor om mijn nagellak goed te laten uitdrogen, waardoor het er binnen het half uur niet meer perfect uitziet. Maar, dit is verleden tijd, dankzij de Insta-Dri lakjes van Sally Hansen. Ik testte de kleurtjes Cinna-Snap en Gold Play, die ik samen combineerde.

De Insta-Dri formule van Sally Hansen is een 3-in-1 formule die zorgt voor een langere slijtvastigheid en chipbestendigheid. Hij is daarbij sneldrogend, en de formule bevat een basis- en toplaag wat zorgt voor een langdurige en volledige dekking met extra shine. 


De nagellak droogt in 60 seconden, wat echt ideaal is voor mij! Ik probeer er wel iets langer dan 1 minuut voorzichtig mee te zijn! Hij dekt wel mooi met 1 laagje, maar ik prefereer toch 2 dunnere laagjes om de kleur iets mooier te laten uitkomen. Hij blijft wel een paar dagen mooi egaal zitten, maar ik zou toch kiezen voor een extra laagje topcoat om de duur toch iets te verlengen. 


De kleurtjes die ik gebruikte zijn 393 Cinna-Snap, een mooi en stijlvol bordeaux-rood, gecombineerd met de 555 Gold Play, een doorzichtig lakje met gouden glitters, zowel fijne als iets grotere glitters gecombineerd. Ik vind het alvast perfecte kleurtjes voor de feestdagen!

Wat vinden jullie ervan?

Sally Hansen Insta-Dri - €5.99/st.
Verkrijgbaar in de supermarkt, drogisterij
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier