Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-up: Chanel Les 4 ombres N° 5


Naar aanloop van de eindejaarsfeesten, brengen heel wat make-up merken een geweldige collectie uit, zoals ook Collection N°5, de Holiday Collection 2021 van Chanel! De collectie is geïnspireerd op het bekende parfum, waarbij ze gebruik maken van gouden en amberkleurige nuances, geaccentueerd door de tijdloze kleuren van het huis en samenbrengen in een prachtige make-upcollectie.
Het Les 4 Ombres N°5 oogschaduwpalette sprong al in het oog zodra het uitkwam, en dankzij een mooie korting bij Ici Paris XL kon ik hem niet langer laten liggen.

Les Ombres N°5 is een 4 kleuren poederoogschaduw, in reliëf versierd met het getal 5 en de iconische parfumflacon. Limited Edition, dus wacht niet te lang als je deze ook heel graag in je make-up collectie ziet verschijnen! Chanel combineert deze in de feestdagencollectie met rode lippen én nagels.


De vier kleuren:
• Een satijnachtige ambertint als de kleur van het kostbare elixer
Wit met gouden parelmoerdeeltjes geïnspireerd op L’Eau N°5, een luchtigere interpretatie van het originele parfum
Fonkelend wit in dezelfde kleur als de iconische verpakking
Intens matzwart dat contrast en diepte creëert als eerbetoon aan de minimalistische verpakking


Breng Les 4 Ombres aan op de oogleden. Je kunt een, twee, drie of vier kleuren met elkaar combineren. Gebruik de satijnachtige ambertint om de look warmer te maken, de witte tint met gouden parelmoerdeeltjes en de fonkelende witte tint om de oogopslag te verhelderen en tot slot de intense matzwarte tint om de ogen te definiëren en diepte te creëren.


Je kunt de oogopslag ook verhelderen door één van de twee lichte tinten op het bewegende deel van het ooglid en verder naar boven tot aan de wenkbrauwboog aan te brengen.
Maak de look warmer door de satijnachtige ambertint aan te brengen in de oogplooi en intenser door de intense matzwarte tint langs de bovenste wimperrand aan te brengen.
Breng de tint ook aan langs de onderste wimperrand voor een smokey eye effect. De intensiteit van de make-up kan worden aangepast afhankelijk van hoeveel product wordt aangebracht.

Ik ben zo blij met dit palette en de kleuren, wat een prachtig product!
Wat vinden jullie ervan?

Chanel Les 4 Ombres N°5 - €57
Verkrijgbaar in de parfumerie of op de webshop van Chanel.