Mogelijk gemaakt door Blogger.

De mooiste blogfoto's van 2021


Ik zie deze posts al jaren voorbijkomen op de blog van Deb, Beautygoddess, en vind het zo leuk om haar mooiste foto's (want die maakt ze echt wel) nog eens voorbij te zien komen. Daarom, hier ook een overzichtje van mijn favoriete productfoto's.
En hoewel ik meer en meer foto's maak met mijn telefoon, haal ik voor de blog nog heel vaak mijn spiegelreflexcamera naar boven. Ik gebruik hiervoor voornamelijk mijn 50mm lens, die de achtergrond zo mooi wazig maakt waardoor het lijkt als de producten bijna uit de foto springen! Ik gebruik hem dus voornamelijk voor artikels waarbij ik producten review. 


Een prachtige collectie, deze Lemon van The Body Shop, die zo mooi op beeld staat met mijn eigen limoenboompje op de achtergrond!


Het flesje is niet alleen mooi om te fotograferen, maar deze 4711 Neroli ruikt heerlijk! Ik gebruik ook heel vaak mijn eigen bloemen en planten als achtergrond, dus vooral in de lente en zomer vind ik het leuk shooten. 


Nog zo een heerlijke zomers parfum, de CK ONE in de prachtige blauwe/groene kleur. Geeft je toch direct een vakantiegevoel, wat ik ook wilde weergeven met de zonnebril en het zand.


Maar ook de tuin zelf is een dankbare prop om foto's te maken. Bij de Cool Daisy collectie moest ik het niet verder gaan zoeken dan enkele schattige bloemetjes in het gras. 


Naast bloemen en planten, is de kerstperiode ideaal om je foto's te gaan pimpen met bling en lichtjes. Zeker als je dan met een spiegelreflex en de 50mm lens foto's maakt, heb je echt zo een mooi resultaat!  Deze Show your Glow Christmas Cracker van Paula's Choice komt er dan ook zo mooi uit.


Als laatste, een van de laatste artikels die ik postte, de prachtige Disney make-up collectie van Catrice x Essence. Die mocht hier toch niet ontbreken.

Hoewel ik heel tevreden ben van mijn Canon (ik heb nu een EOS 600D), merk ik dat hij toch wel wat begint te haperen, en zou ik heel erg graag een camera hebben die ook Wifi heeft (nu is het telkens het kaartje versteken om dan over te zetten naar mijn laptop en/of telefoon). 
Ik ben daarbij heel erg aan het nadenken over een Canon Systeemcamera, omdat deze toch wat voordelen heeft i.v.m. een spiegelreflex. Zo is een systeemcamera lichter en compacter, stiller en haalt hij ook vaak hogere snelheden. Zeker omdat ik de camera dit jaar toch opnieuw iets meer zou willen gaan gebruiken! 

Hebben jullie nog tips voor een goede camera, laat gerust weten bij de comments!
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met fotodevakman. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier