Mogelijk gemaakt door Blogger.

12 jaar Sprinkles on a Cupcake


12 jaar Sprinkles on a Cupcake, ballonnen en taart want mijn blog bestaat vandaag 12 jaar!! Een uit de hand gelopen hobby misschien die echt een deel van mijn leven is geworden!! In een wereld waar sociale media, vluchtige posts en snel ergens doorscrollen een belangrijk onderdeel is geworden, blijf ik het toch nog steeds geweldig vinden om blogs te lezen én te schrijven.
En daarom heb ik er na 12 jaar nog altijd heel wat plezier in om te blijven delen wat ik leuk vind en waar ik mee bezig ben.

Oké, het is iets minder de laatste jaren, naar aantal blogposts toe, omdat ik inderdaad ook op sociale media wel heel wat blijf delen, en laat ons eerlijk zijn, het offline-leven ook wel heel belangrijk is. Ik probeer ook op sociale media iets meer info en tips te geven bij mijn posts en stories, al passeert er natuurlijk af en toe ook een vluchtige quote! 
Mijn blog is ook voor mijzelf een soort van dagboek, waar ik vaak eens kom teruglezen, en ik blijf het leuk vinden om mensen te inspireren, als is dat maar 1 persoon, of met iets kleins, of gewoon mensen een goed gevoel geven als ze iets lezen of toffe foto's zien passeren. Ik doe het op mijn eigen manier, ik kies zelf wat ik deel en zelf leuk vind. 

Ik hoop natuurlijk dat jullie het na al die jaren nog leuk vinden om hier te komen lezen, en nog steeds geïnspireerd zijn door wat ik deel! Want dat is voor mij één van de leukste redenen waarom ik bloggen zo leuk vind!
Dus met deze post wil ik jullie ook allemaal bedanken, iedereen die hier komt lezen, of je nu een reactie achterlaat of niet! Bedankt voor alle bezoekjes, reacties, mailtjes, likes, ... Ik apprecieer ze één voor één echt allemaal! Dankzij jullie blijf ik het zo leuk vinden om te bloggen, want zeg nu zelf, moest er nu niemand komen lezen is het toch zo leuk niet. 

Ook bedankt aan iedereen waarmee ik mag samenwerken, zowel voor de blog als sociale media. Ik heb het afgelopen jaar opnieuw heel wat leuke dingen mogen doen en plekken bezocht, toffe nieuwe producten mogen leren kennen, enkele leuke events mogen meepikken en zoveel meer! 
Natuurlijk ook bedankt aan mijn gezin, familie en vrienden en ook fellow-bloggers of lezers die ik intussen als echte vriendinnen beschouw (you know who you are!!).

Op naar de 13 zou ik zeggen!!
Laat ook gerust eens weten wat jullie zo leuk vinden, en wat jullie dit jaar graag meer zouden lezen hier op de blog! xxx