Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Elseve - Extraordinary Oil More Than Shampoo

Ik ben dol op haarolie, dus de Extraordinary Oil van Elseve kende ik uiteraard wel al. Maar nu is er ook een speciale shampoo van deze lijn, de More Than Shampoo van Elseve, die het haar gaat reinigen zoals een shampoo maar gaat verzorgen zoals een haarmasker. 
Vandaag mijn ervaringen met dit product (ik heb het al eventjes in huis, en dus foto's genomen toen de kerstboom er nog stond, maar wou toch wachten om mijn review te schrijven, als ik het grondig had getest).

Deze Elseve Extraordinary Oil More Than Shampoo is geschikt voor droog en dof haar maar kan zeker ook voor normaal haar, want deze zorgt voor extra verzorging voor het haar, zonder al teveel extra producten te moeten gaan toevoegen aan je routine. Deze shampoo reinigt je haar zachtjes en verzorgt het als een masker, zonder het te gaan verzwaren. Je haar is intens gevoed, zacht en glanzend. Daarnaast zorgt het ook voor extra ontwarring.


Het werkt eigenlijk een beetje zoals een 2-in-1 shampoo + conditioner, want het is niet nodig om dus nadien nog een conditioner of masker aan te brengen. Na het wassen kan je wel gebruik maken van de Extraordinary Oil haarolie, enkele pompjes op de lengten van je haar aanbrengen voor het drogen. 


De shampoo ruikt heerlijk, en blijft ook lekker lang hangen, en mijn haar voelt superzacht aan. Het ziet er ook glanzend en minder pluizig uit. Als je last hebt van vettig haar, zou ik deze toch aan de kant laten liggen, want ik merkte wel dat mijn haar er ietsje sneller vet van werd.

Het product zelf voelt iets dikker aan dan een gewone shampoo, voelt eerder als een conditioner maar hij gaat wel licht gaan schuimen als je het hebt aangebracht. Iets moeilijker om uit de tube te krijgen, dat wel. Maar heel fijn dat ik maar met 1 product aan de slag moet gaan onder de douche!

Ze hebben de shampoo ook voor lang, beschadigd haar en voor gekleurd haar. Die eerste wil ik zeker hierna eens uitproberen!
Wat denken jullie van deze More Than Shampoo.

Elseve - Extraordinary Oil More Than Shampoo - €6.49
Verkrijgbaar in de drogisterij, supermarkt, ... 
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier