Mogelijk gemaakt door Blogger.

Make-Up: Clinique - Even Better Clinical Serum Foundation SPF20


Ik had de Even Better Clinique Serum Foundation van Clinique al eventjes in huis, maar omdat mijn vorige foundation nog niet op was, had ik deze nog niet gebruikt. Enkele weken terug eindelijk ermee van start kunnen gaan, dus ik laat jullie graag kennis maken!! 
Het nieuwe Serum Foundation SPF 20 is een foundation die maar liefst 3 serum technologieën bevat, waardoor het echt als een extra laagje skincare kan worden aanzien, maar die ook zorgt voor de perfecte dekking.

Hij is verkrijgbaar in maar liefst 42 tinten en dankzij de Clinique Reality tool kan je ook makkelijk jouw correcte kleur gaan bepalen! Ik probeerde deze uiteraard uit, en de tool stelde me echt de kleur voor die ik ook kocht bij mijn vorige foundation van Clinique. Voor mij is dit de CN 28 ivory. 
Ik probeerde ook de WN 48 oat, maar zoals je ziet de op de foto, is deze echt veel te donker voor mij.

Het is een foundation met een matte finish, met een medium tot volledige dekking, en daarbij gaat hij de huid zowel onmiddellijk als op lange termijn zichtbaar gaan verbeteren. De huid is meer gehydrateerd, stralender en  zorgt voor een meer gelijkmatig uitziende huidskleur. Hij zit boordevol goede ingrediënten voor de huid zoals hyaluronzuur, salicylzuur, vitamine C en Clinique's exclusieve pigmentvlekkenbestrijdende molecuul UP302.
Daarnaast ook een zonnefilter SPF 20, om je huid te beschermen tegen toekomstige verkleuringen.

De verpakking is een glazen flesje, wat makkelijk gerecycleerd kan worden. Deze foundation bevat een pompje, iets minder handig dan bv. de applicator van de Beyond Perfecting foundation + concealer die ik hiervoor al jaren gebruikt, maar misschien toch iets hygiënischer. 
De Serum Foundation is ook iets minder dekkend dan de Beyond Perfecting Foundation maar voelt wel echt heel licht aan op mijn huid. eerder geschikt voor een normaal tot vette huid, voor een droge huid zou ik deze toch aan de kant laten staan. 
Ik zelf ben fan, mijn make-up blijft de hele dag mooi zitten, terwijl het allemaal heel naturel aanvoelt en eruit ziet. 

Alweer een nieuwe hit voor bij mijn favorieten van Clinique! Wat denken jullie van deze? 

Clinique - Even Better Clinical Serum Foundation SPF 20
30 ml - 42 kleuren - €45
Verkrijgbaar in de parfumerie of op de Clinique webshop
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier