Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Perfecte haarverzorging met The Body Shop


De perfecte haarverzorging vinden, aangepast aan jouw type haar, is soms echt een uitdaging! Ik vind het altijd heel fijn dat je binnen een merk een heel gamma aangepaste producten kan terugvinden, zoals bij het haarverzorgingsgamma van The Body Shop. Ik probeerde in december al de Shea shampoo en conditioner uit, omdat deze in de adventskalender zaten, en was ik al helemaal weg van. Maar ik ontdekte onlangs nog heel wat meer uit hun gamma haar, een klein overzichtje.

De Shea producten zijn geschikt voor droog tot zeer droog haar dat snel breekt. Mijn haar wordt niet zo heel snel vet, en de puntjes kunnen wel wat droog aanvoelen, maar verder zijn er misschien anderen die beter geschikt zijn.
Zo ben ik nu gestart met de Ginger shampoo, voor een droge, schilferige hoofdhuid omdat ik de laatste tijd een klein beetje last heb van een droge hoofdhuid. Deze bestaat uit gemberolie, berkenschors- en schietwilgextract.


De tiener hier in huis, die uiteraard wel al wat meer last heeft van vettig haar, gebruikt nu de Tea Tree shampoo en conditioner. Deze is ideaal voor een vette hoofdhuid en vet haar. Hij bestaat uit fair trade-tea tree-olie uit Kenia. De shampoo helpt een vette hoofdhuid beter in balans te brengen, zonder je haar of huid uit te drogen. 


Daarnaast ben ik ook helemaal fan van de geur van de Moringa haarproducten. Deze zijn geschikt voor dof haar. Zeker na de winter kan mijn pluizig haar wel een opkikkertje gebruiken, waardoor het opnieuw meer gaat glanzen. Ze beschermen bovendien ook tegen vervuiling.
Hiervan gebruikte ik al de hair mist, en echt een aanrader. De mist ruikt zo goed, dus gaat je haar gaan opfrissen maar laat het ook heerlijk glanzen en beschermt het.


Fijn om weten ook, alle producten zitten in flessen van 100% gerecycleerd plastic. Een deel daarvan Community Fair Trade-gerecycleerd plastic, dat in de Indiase stad Bengaluru op straat wordt verzameld.

Voor welke producten zouden jullie gaan?

The Body Shop - haarverzorging
Verkrijgbaar in de winkels of online
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier