Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: uitgetest - Gisou haarproducten


Ik volg de Nederlandse Negin Mirsalehi al jaren via Instagram. Ze is intussen internationaal bekend, dankzij haar geweldige looks en stijl, maar ook dankzij haar prachtige haardos en eigen beautylijn Gisou. Haar vader is een imker en ze gebruikte al jaren honing om haar lokken te verzorgen. Samen met haar mama creëerde ze een honey infused haarproduct, de intussen wereldbekende Gisou Hair Oil.
Intussen is het gamma al serieus uitgebreid met andere haarproducten en zelf een eigen krultang!
Ik kocht me onlangs een setje met vier miniatuur-producten, om zo kennis te maken met het merk. Mijn bevindingen:

De haarolie stond al langer op mijn wishlist, maar ik moet zeggen dat de prijs me toch altijd wat heeft tegengehouden. De fullsize (100 ml) kost namelijk €77, is toch niet goedkoop zeker als je niet weet of het product je wel zal bevallen. Maar ze verkopen ook travel size producten en leuke sets met daarin 4 miniatuur producten. Ik kocht de Honey Infused Haircare Set, met daarin een haarolie (50 ml), shampoo, condioner en een haarmasker, waar ik rond de €50 voor betaalde. 


Het oog wil ook wat natuurlijk, en de verpakking is dan ook al heel erg mooi om te zien! Staat prachtig in je badkamer. Ik keek natuurlijk het meeste uit naar de Honey Infused Hair Oil, al was de rest ook leuk meegenomen. 
Ik gebruik zelf al jaren haarolie, voornamelijk na het douchen voordat ik mijn haar ga drogen, of als mijn haar wat extra hydratie kan gebruiken. Hij werkt ideaal bij pluizig haar, en als je haar wat meer glans en gladheid kan gebruiken!


Ik vind de geur heerlijk, helemaal niet te zoet of een typische honing-geur maar heel zacht en bloemig. De geur is aanwezig maar zeker niet overweldigend. 
Ik heb er wel iets meer van nodig dan andere haarolie-producten die ik van andere merken gebruik, dus misschien toch niet zo zuinig in gebruik. Ik heb natuurlijk wel lang en dik haar.
Verder maakt het mijn haar zeker niet vettig of zwaar, maar ziet het er echt glanzend en gehydrateerd uit.


De andere producten zijn zeker ook heel fijn in gebruik. Als ik één van de drie eruit zou moeten kiezen, dan is het toch het haarmasker. Deze maakt mijn haar geweldig zacht en glad! 
Maar ook de shampoo en conditioner hebben een heerlijke geur, vooral te merken tijdens het wassen want blijft niet heel erg hangen. 

Ik ben dus best heel tevreden met deze producten, maar ik blijf de prijs wel heel veel vinden voor wat het misschien is. Verder ben ik wel nog benieuwd naar de primer en wave spray (alhoewel dit ik meer een product vind voor mensen die al wat lichte waves in hun haar hebben).

Hebben jullie Gisou al geprobeerd?