Mogelijk gemaakt door Blogger.

Een terugblik op 2020


Aaahh, 2020, je was me het jaartje wel! Superveel valt er misschien niet over te vertellen, aangezien we vooral thuis zaten en onze eigen omgeving hebben verkend met de fiets, te voet of hier ook zelfs per boot. 
Maar vergeten doen we uiteindelijk niet hé, laten we misschien toch de leuke momenten op een rijtje zetten, die zijn er uiteindelijk ook wel! Ik moet zeggen, ik heb afgelopen jaar wel veel meer genoten van de kleine dingen. Tijd spenderen met ons drietjes, of als je dan eens iemand kon zien, buiten en vanop afstand, dan genoot je er toch dubbel en dik van. 

Vlak voor de uitbraak van het virus in onze regio, deed ik nog een superleuke photoshoot in Amsterdam voor Haribo, daar heb ik echt ook superfijne herinneringen. Ik ben nog altijd heel erg blij dat ik hiervoor gevraagd werd, naast heel wat grote Belgische en Nederlandse namen!


Ik heb iets minder geblogd in 2020, maar toch geniet ik er nog steeds van. Zoals elk jaar, een overzichtje van de meest gelezen blogpost van afgelopen jaar op een rijtje:

1. 9 tips om je lokale handelaar nu te steunen!
Ik schreef dit artikel tijdens de eerste lockdown, waarbij ook heel wat lokale handelaars hun deuren moesten sluiten. Ik deelde enkele van mijn persoonlijke tips hoe je hen toch nog kan steunen in deze zware tijden! Dit artikel werd uiteraard heel veel gedeeld door handelaars dus ik ben zeker blij dat deze bovenaan het lijstje staat! De tips kunnen jullie zeker nog altijd gebruiken.

Het enige tripje die we vorig jaar gedaan hebben, was een weekendje Nieuwpoort begin November. Tijdens de zomer beslisten we om nergens naartoe te gaan, in het najaar was het heel wat rustiger aan de kust dus gingen we naar Nieuwpoort, wat heel erg goed is meegevallen. Wat een leuke en gezellige badstad, we komen zeker terug.

Ja, de winkels waren jammer genoeg gesloten tijdens de eerste en ook tweede lockdown, dus er werd wel heel wat online geshopt, ook hier ;). Ik deelde enkele van mijn aankoopjes, met daarbij enkele tips waar te kopen.

Er werd heel wat afgebakken afgelopen jaar, dus de recepten waar ook populair op de blog! Mijn makkelijk receptje voor traditionele pannenkoeken, in samenwerking met imperial, werd gesmaakt! 


Ik had deze heerlijke cinnamon rolls vorig jaar op de eerste dag van het jaar gemaakt, heel simpel, snel en superlekker daarom dat ik het recept met jullie wou delen! Ik kreeg heel wat leuke stories te zien van mensen die deze hebben uitgeprobeerd, dus zeker een succes.

Ik deelde nog eens een outfit afgelopen zomer, met mijn favoriete nieuwe kledingstuk en accessoires. Ik doe dit veel te weinig op de blog, nochtans dat er elk jaar wel een outfit in de top 10 beland! Dit jaar maak ik er meer werk van! 

In 2020 geen uitstapje naar Disneyland, door ons allen bekende redenen. Maar de laatste trip was december 2019, en begin vorig jaar schreef ik nog een handig artikel met heel wat tips om je bezoek nog beter te maken! Zeker eens lezen als je een tripje maakt (hopelijk dit jaar)!

Zoals ik al zei, ging ik in februari een dagje naar Amsterdam. Dit was voor een photoshoot voor Haribo, maar ik profiteerde even van de tijd die ik nog had voordat ik op mijn afspraak moest zijn, om nog enkele leuke plekjes te gaan bezoeken, plus enkele tips die ik van heel wat volgers had gekregen maar zelf uiteindelijk niet ben geraakt!

9. 1 jaar B.A.E. by Hema
Het populaire beautymerk van Hema, B.A.E., bestond vorig jaar 1 jaar, en vierde dat met met enkele nieuwe producten! Ik gebruik ze nog steeds, heel fijne producten!

Als laatste nog een beauty-artikel, met daarin mijn topfavorieten van Clinique, één van mijn favoriete merken! Ook deze producten gebruik ik nog zo goed als dagelijks, dus zeker nog accuraat! Ik probeer van andere merken zeker een gelijkaardige update te geven!

Fijn om te zien dat jullie het eigenlijk ook heel leuk vinden om zoveel gevarieerde artikels te lezen, het is hier niet enkele beauty of recepten, maar een mix van alles!
Op een nieuw blogjaar!