Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy 2021!


Ik wens jullie allemaal langs deze weg een Gelukkig Nieuwjaar, een jaar waar we allemaal zo naar uitgekeken hebben, die hopelijk heel wat beter mag zijn met eindelijk wat vooruitzichten! Het wordt waarschijnlijk nog steeds geen 'normaal' jaar maar het zou toch fijn zijn als we binnenkort toch naar iets kunnen uitkijken om zo het jaar wat fijner te maken! Sowieso, de dagen worden alweer langer, nu aftellen naar de lente en meer zon. 

Mag 2021 een topjaar worden voor jullie allemaal, misschien niet helemaal zoals gepland, maar mag het toch vol zitten met fijne momenten, veel liefde, vriendschap en plezier, waar je dingen mag doen die je blij maken en zorgen voor een uitdaging. Misschien een nieuwe start op werk- of privévlak... ik wens jullie echt het allerbeste! Dat je wat meer mensen mag zien die je het liefste ziet, en natuurlijk dat jij zelf en iedereen die je lief hebt gezond mag blijven! 

Wij hebben uiteindelijk heel erg genoten van de feestdagen met ons drietjes, en dat is ook wat ik wil onthouden van 2020, veel meer tijd met ons drie samen, en daar ben ik echt wel dankbaar voor!

Een fantastisch 2021 gewenst!!
Liefs, Petra x