Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fijne kerstdagen gewenst!


Ik wil jullie graag allemaal nog een vrolijk Kerstfeest wensen! We hebben het een beetje anders moeten vieren dan andere jaren, maar hopelijk hebben jullie er toch een beetje van kunnen genieten!
Wij vieren normaal altijd Kerstavond bij mijn schoonfamilie en Kerstdag gewoon onder ons drietjes thuis. Dus jammer dat we Kerstavond ook gewoon thuis zaten, maar we hebben het toch supergezellig gemaakt en het was een hele fijn avond.

We keken, uiteraard, naar Home Alone, samen met wat heerlijke ovenhapjes en een lekkere feestmaaltijd nadien. Ik ging voor een kersttrui en comfortabele broek, dus helemaal chill en gezellig.
De kerstman brengt hier de cadeautjes in de nacht van 24 op 25 december, dus 's morgens is het traditioneel altijd cadeautjes openen en nadien een heerlijke Kerstbrunch. De rest van de dag houden we het altijd heel rustig en relaxed.


Ik heb nu ook echt een weekje vrij van het werk, en daar keek ik wel naar uit! Het was best een heavy jaar, en ook nog een drukke periode de afgelopen maanden, zonder echt veel vakantie, dus een weekje niet veel doen is misschien toch wel meer welkom dan ik eigenlijk verwacht had.
Ik heb bijna alle cadeautjes in huis die we nog voorzien voor Nieuwjaar (ook al kunnen we niet echt samen vieren met vrienden en familie, ik bezorg de cadeautjes op voorhand of nadien), dus daar al helemaal geen stress meer voor!

Als jullie zelf nog wat vrijaf hebben en geen idee wat te doen. Ik schreef op de blog onlangs een overzichtje van mijn favoriete kerstfilms. Om daar nog aan toe te voegen, sinds 25/12 speelt ook Soul op Disney+, een animatiefilm waar ik al heel erg naar uitkeek dus die wil ik deze week ook zeker bekijken. 
En bekijk zeker ook nog eens mijn tips voor de herfst en winter, er staat nog heel wat op die ik intussen toch nog niet heb gedaan, maar de winter is nog maar begonnen, toch ;).

Geniet alvast van de laatste week van het jaar en een fijne jaarwisseling gewenst!
Hoe zagen jouw Kerstdagen eruit?