Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop - kerstcollectie 2020


Ik vertelde jullie al over de adventskalenders van The Body Shop, maar ze hebben voor de eindejaarsfeesten ook altijd superleuke special edition producten, met heerlijke nieuwe geuren en leuke verpakkingen, en toffe cadeausets in de nieuwe kerstcadeaucollectie!
Ik zet er een paar in de kijker, maar ga zeker eens langs in de winkel zelf want het aanbod is heel erg groot!

De drie geuren speciaal voor de feestdagen zijn dit jaar 'Winter Jasmine', 'Festive Berry' en 'Warm Vanilla'.
Naast de klassieke producten in deze geuren, zoals body butter, body scrub, body yoghurt, douchegel, hand cream, ... hebben ze ook van deze geuren superleuke cadeausets, per geur of een combinatie zoals bv een trio-set met alle handcrèmes. 


Hoewel het moeilijk kiezen is, is de Winter Jasmine misschien wel mijn favoriet van de drie. Met zijn noten van oranjebloesem, rozenblaadjes en jasmijn heeft deze echt het aroma van een bloeiende wintertuin! Heel fris en bloemig, en voor mij ook heel vernieuwend voor een wintergeur! Ondertussen is mijn douchegel bijna volledig opgebruikt, dus ga misschien best een voorraadje inslaan!

De Festive Berry is natuurlijk ook heel fijn, en pittig! Met noten van jeneverbes, framboos en braam geniet je echt van een heerlijke feestelijke, fruitige geur alsof je op een kerstmarkt rondloopt! 
De Warm Vanilla is dan weer een heerlijke combinatie van toffee, kokos en warme vanillefudge, ook echt een geur die Kerstmis schreeuwt!!


Wil je echt wel een superleuk verpakt cadeausetje cadeau doen, dan ben je ook bij The Body Shop aan het juiste adres. Ze hebben meer dan 70 kerstcadeau's in hun aanbod, van kleine pakjes, geschenksets voor in de badkamer, tot groomingkits voor mannen en nog zoveel meer. Bestsellers, nieuwe producten, ...

Hier zien jullie bv de Shake & Swish Ginger Haircare Duo, met een Ginger Shampoo en Condioner voor de schilferige hoofdhuid. Superleuk bij dit setje, je krijgt een gember-print Hair Wrap cadeau!


En in deze Nourishing Body Butter Trio vind je drie van de populairste bodybuttermini's: Almond Milk & Honey, Mango en Moringa Body Butter. Een fijn bodycarecadeautje dat de huid glad en soepel houdt in de koude wintermaanden. Leuk om cadeau te geven of krijgen, en zo kennis te maken met meerdere geuren.


Wat vinden jullie van deze fijne producten? 

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier