Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: uitgetest - Max Factor Divine Lashes mascara


Ik merk dat ik heel wat minder make-up draag de afgelopen maanden, omdat we toch vooral thuis zitten, en als we eens buitenkomen om naar de winkel te gaan, dragen we een mondmasker. 
Maar de nodige online-meetings hebben misschien geen full-make up look nodig, maar een vleugje mascara kan echt al wonderen doen! Ik testte onlangs de nieuwe Divine Lashes mascara van Max Factor, en ik gebruik hem sindsdien bijna dagelijks. 

De Divine Lashes mascara zorgt voor een natuurlijke look vind ik, maar zorgen toch voor extra volume en kleur. De Rick Black kleur zorgt voor een mooie, volle zwarte kleur. De textuur is ook romig en ultra licht, waardoor de wimpers niet hard worden maar soepel en flexibel aanvoelen. Hij is ook verrijkt met panthenol wat de wimpers versterkt. 
Ja kan de mascara heel makkelijk ook in verschillende laagjes aanbrengen, afhankelijk hoeveel volume je wenst, hij klontert helemaal niet. Het borsteltje zorgt er ook voor dat de wimpers mooi gescheiden zijn. 
Verder is de formule veegproof, vlekt niet en laat geen sporen na op de huid.  


Ik combineer de mascara met een primer-mascara, en nadien breng ik enkele laagjes op van deze Divine Lashes. Ik ben heel tevreden met het resultaat, de kleur is echt een volle zwarte kleur, en mijn ogen komen heel mooi uit maar ziet het er ook nog steeds heel naturel uit. 


Welke is momenteel jouw favoriete mascara? En wat vinden jullie van deze?

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier