Mogelijk gemaakt door Blogger.

11 jaar sprinkles on a cupcake


11 jaar Sprinkles on a Cupcake, waauw, ik schrik zelf eigenlijk een beetje! Da's toch al een hele tijd.
Wie leest er al zo lang mee, of wie is er nog maar net of maar een paar jaartjes, ik zou het wel eens willen weten. Niet meer zo actief misschien als in de eerste jaren van het bloggen, maar is daar eigenlijk wel vraag naar want iedereen heeft het druk. Ik hoop natuurlijk dat jullie het na al die jaren nog leuk vinden om hier te komen lezen, en nog steeds geïnspireerd zijn door wat ik deel! Wat dat is voor mij één van de leukste redenen waarom ik bloggen zo leuk vind!

Ik blijf het leuk vinden om mijn verhaal te vertellen, en ja uiteraard is na 11 jaar de inhoud en het soort artikels wel wat veranderd, dat ben ik zelf ook natuurlijk! Maar ik doe het op mijn manier, ik deel wat ik wil en zelf leuk vind. En ook al zijn er door sociale media heel wat verschuivingen geweest in blogland, Instagram en Facebook zijn superleuke kanalen, maar alles blijft er natuurlijk heel vluchtig en snel. Ik vind het nog altijd fijn om te tijd te nemen om iets neer te schrijven, en ook om zelf te gaan lezen op mijn favoriete blogs! Ik ben heel vaak zelf nog altijd geïnspireerd daardoor, en hoop dat dat hier ook het geval is.

Dus met deze post wil ik jullie ook allemaal bedanken, iedereen die hier komt lezen, of je nu een reactie achterlaat of niet! Bedankt voor alle bezoekjes, reacties, mailtjes, likes, ... Ik apprecieer ze één voor één echt allemaal! Dankzij jullie blijf ik het zo leuk vinden om te bloggen, want zeg nu zelf, moest er nu niemand komen lezen is het toch zo leuk niet. 
Ook bedankt aan pr-mensen en bedrijven waar ik nog hele fijne samenwerkingen mee heb. Ik ga niet meer met iedereen in zee die mij een mailtje stuurt, want ik wil ook echt dat het past bij mij en mijn blog, en soms is er ook geen contact meer omdat de nadruk meer ligt op instagram-bloggers met heel wat meer volgers, maar ik ben heel dankbaar voor de mensen die mij wel nog vinden en het de moeite waard vinden om met mij samen te werken! 
Natuurlijk ook bedankt aan mijn gezin, familie en vrienden om toch telkens mijn number 1 fans te zijn!

Op naar de 12 zou ik zeggen!!
Laat ook gerust eens weten wat jullie zo leuk vinden, en wat jullie dit jaar graag meer zouden lezen hier op de blog! xxx