Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: mijn favoriete zomerlook!


Eindelijk is het echt terug een beetje zomer geworden. De voorbije weken hebben we nog niet echt zoveel kunnen genieten van de zon en heerlijk lange zomeravonden buiten in de tuin. Maar de komende dagen was de zon opnieuw van de partij, al mag het voor mij toch nog een tikkeltje warmer zijn!

Ik maakte de tuin al weer iets gezelliger, soms heb je niet zoveel nodig gewoon enkele kussens, een buitentapijt, wat planten, lampjes, enkele kaarsen om het er direct helemaal anders en supergezellig te maken. Wij hebben maar een klein tuintje, maar vind hem zelf heel erg gezellig en ook leuk vertoeven tijdens de zomer! Maar ik vind het ook altijd gezellig om in de buurt buiten wat te gaan wandelen.

Shortjes en zomerjurkjes mogen uit de kast gehaald worden of toegevoegd worden aan de collectie! Ook al blijven we voornamelijk thuis deze zomer, ik kan het toch niet laten om nieuwe kledingstukken of accessoires bij te kopen. Tijdens de zomer kies ik al vaak voor iets kleurrijks of licht van kleur, maar deze keer koos ik voor een zwarte jurk, die ik bestelde bij My Jewellery, in een heel lichte stof, wat ook ideaal is om te dragen tijdens de zomer.


Ik dacht dat het al snel te warm ging zijn wanneer ik het zou dragen als de zon volop schijnt, maar het viel echt heel goed mee. Het leuke aan dit jurkje is, dat je het echt heel gevarieerd kan gaan dragen, ook nog in het voor- en najaar. Kies voor mooie hakken en een klein tasje voor erbij om het gekleed te houden, maar evengoed met stoere botjes en een leren jasje kan het!


Voor nu combineerde ik het met een zomerse hoed en tasje, en kleurrijke sandaaltjes, very summer-proof! Ze hadden trouwens nog zoveel leuke kleedjes in de webshop, leuke bloemenprints of korte jurkjes. Niet makkelijk om er niet nog meer in mijn winkelmandjes te plaatsen, maar ik heb me wat ingehouden! Ik bestelde er wel nog twee leuke zomerse t-shirts, maar die zal je hier zeker ook nog zien voorbijkomen ;).


Wat vinden jullie van zwart voor de zomer? En van deze outfit uiteraard?

Disclaimer: Blogpost in samenwerking met My Jewellery. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier