Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Cool Cucumber & Zesty Lemon


Deze zomer zijn er weer twee heel fijne special editions bad- en bodycollecties verkrijgbaar bij The Body Shop, namelijk Cool Cucumber en Zesty Lemon. Zomer in een potje, dat kan ik je alvast verklappen, met beide een heerlijk verfrissende geur! Ik neem jullie even mee door de collecties en laat jullie ook mijn favoriet weten (al was het moeilijk kiezen).

De twee intens verfrissende bad- en bodycollecties bestaan uit het sap van kromme komkommers en extract van bobbelige citroenen, producten die dus niet zo mooi zijn om te verkopen om op te eten, maar dus voor deze beautylijn perfect zijn om te gaan gebruiken en zo niet in de vuilbak hoeven te belanden! Ze zijn perfect om je huid een hele zomer lang fris te houden. Daarnaast zien ze er ook superleuk en zomer uit!
  • Zesty Lemon
Oké, deze Zesty Lemon geurlijn is echt mijn favoriet van de twee! Naast citroenextract, bevat deze ook Community Fair Trade amandelmelk. Ik hou echt van de zurige, frisse geur die me een beetje aan versgemaakte limonade doet denken!


Deze geurlijn bestaat uit een Douchegel, Body Yoghurt en een Body Scrub. Kruip na een hete zomerdag de douche in met de body scrub en douchegel, voor een heerlijk verfrissende douche. De producten voelen heel verkwikkend aan op de huid.
Na het douchen kan je de huid gaan insmeren met de body yoghurt, heel licht van textuur dus wordt heel snel door de huid geabsorbeerd. Daarnaast werkt deze ook 48 uur lang vochtregulerend!


  • Cool Cucumber
Komkommer doet me direct denken aan zomer en afkoeling. Wist je trouwens dat komkommer voor ongeveer 96% uit water bestaan, ideaal wat de huid dus nodig heeft tijdens de zomer. Naast het sap van komkommer, bevatten deze producten ook een biologische, natuurlijke menthol!


Deze geurlijn bestaat uit een Douchegel, Body Yoghurt, Body Butter en een Handcrème. De Body Butter is iets rijker dan een body yoghurt, iets intensiever dus qua verzorging en hydratatie, duurt iets langer om in te trekken maar ideaal voor de erg droge huid.
Ook de handcrème zorgt voor de perfecte verzorging en hydratatie van je handen, kunnen we allemaal wel goed gebruiken dankzij het veelvuldige wassen en ontsmetten van de afgelopen en komende maanden!


Wat denken jullie van deze nieuwe collecties? Voor welk product, of welke geurlijn zouden jullie kiezen?

The Body Shop - Cool Cucumber & Zesty Lemon
Body Yoghurt - 200 ml - €10
Body Butter - 200 ml - €16
Showel Gel - 250 ml - €7
Body Scrub - 250 ml - €18
Hand Cream - 30 ml - €5.5
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier