Mogelijk gemaakt door Blogger.

Randoms pics: Crazy 2020 spring/summer


Oeps, het is blijkbaar al van februari geleden dat ik nog eens mijn favoriete alledaagse foto's deelde. Ook al hebben we de voorbije maanden niet veel meer gedaan dan thuis gezeten, ik heb zeker enkele leuke foto's die ik hier ook graag eens met jullie deel.


Op 10 april vierden we ons 1 jaar verloofd (is nog een foto van vorig jaar, kort na de verloving). Sowieso was het plan om niet overhaast met de trouwplannen te starten, waar ik nu uiteraard heel blij mee ben. Dus eens alles wat achter de rug is van deze corona-crisis, hoop ik toch een beetje te beginnen met plannen ;) 


Heel wat bloemetjes deelde ik de afgelopen maanden, want als we dan toch buiten mochten komen, gingen we gewoon een fietstochtje doen in de omgeving. Deze is gemaakt in Puyenbroeck, waar de wisteria's toen volop in bloei stonden!


Ik legde mijn favoriet parfum nog eens vast op foto, het ziet eruit als vloeibaar goud zo in de zon!
Lees nog eens mijn review erover. 


Ik deed een leuke photoshoot (met mijn zoontje als fotograaf) om de 80e verjaardag van Bugs Bunny te vieren. Ik kreeg deze superleuke Looney Tunes X Tommy Hilfiger trui en handige drinkfles cadeau, en vond ze superleuk om te gaan combineren. De trui ben ik intussen al kwijt aan de zoon zelf ;).


Nog meer bloemetjes, deze werden (net als de foto hierboven) getrokken in het Park van Beervelde. 
Is er echt prachtig en rustig om eens te gaan wandelen.


Roze ijsjes met de naam Cornetto Mermaid, do I need to say more?! Deze zijn toch op mijn lijf geschreven, deze nieuwe ijsjes van Ola. Superlekker met frambozen en vanille.


Vorige week dinsdag vierde ik mijn verjaardag! Ik had echt een heel leuke dag, vol verrassingen. 
Een uitgebreid ontbijt, heel wat toffe cadeautjes, eindelijk mijn mama en zus nog eens terug zien en 's avonds bestelden we Libanees (zo moest er niemand koken en konden we toch superlekker eten).


De laatste foto, is er eentje in samenwerking met Mattel. Ik mocht de nieuwe Barbie Color Reveal ontdekken op een wel heel leuke manier. Ik kreeg een roze rookbom mee met de Barbie om een superleuke photoshoot te organiseren. Foto gemaakt door fotosofie.com.

Zo, dit waren enkele foto's van de afgelopen maanden! Hopelijk komen er binnenkort nog enkele leuke zomerfoto's bij, want ik ben wel helemaal klaar met kou, wind en regen (ook al mochten we niet klagen de afgelopen maanden, ik wil nu wel echt zomer!!)

Welke is jouw favoriet van deze reeks?