Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Nieuwigheden van Garnier Ambre Solaire uitgetest


Hoewel het jaar 2020 niet echt zo fameus is (understatement), is de zomer van 2020 dat voorlopig ook nog niet qua temperaturen en zon. Als ze schijnt is het natuurlijk wel belangrijk om ons goed te gaan beschermen, maar voorlopig heb ik er ook nog geen bruine benen van gekregen (ben natuurlijk ook geen echte zonneklopper). Gelukkig is daar een alternatief voor, zeker nu het er naar uitziet dat het de komende week toch beter wordt.
Ik testte enkele nieuwigheden van Garnier Ambre Solaire, en zet ze hier graag eens op een rijtje.

Ook zonder zon mogen bruine benen gezien worden, dankzij de nieuwe Natural Bronzer Self Tan Foam! Het is een transparant, zelfbruinend schuim dat bestaat uit 92% natuurlijke ingrediënten en is helemaal vegan! Het gaat je huid (zowel geschikt voor gezicht als lichaam) een zongebruind tintje gaan geven maar het daarnaast ook voeden.


Hij bevat ook kokoswater, waardoor hij een aangenaam geurtje heeft bij het aanbrengen. De vloeistof zelf is transparant, en wanneer je op het pompje duwt, komt er een luchtige mousse uit.
Ik heb altijd wel wat schrik om een zelfbruiner te gebruiken, en doe dat dan voornamelijk op mijn benen (omdat die wel iets bleker zijn dan de rest van mijn huid). De mousse brengt heel makkelijk aan en smeert makkelijk open, maar doordat het transparant is blijft het toch een beetje gokken. Maar ik ben echt heel positief, een natuurlijk resultaat die toch ook enkele dagen zichtbaar was! Zeker een aanrader!

Zelfbruiner is natuurlijk geen bescherming voor als de zon dan wel eens schijnt. Naast een gewone zonnecrème, vind ik het belangrijk om voor mijn gezicht altijd een speciaal product te gaan gebruiken. Deze Sensitive Expert 50+ face is speciaal voor de heel lichte, gevoelige en zonintolerante huid.
Daarnaast bevat hij ook hyaluronzuur om je huid te gaan hydrateren en geeft hij een mat effect.


Ook voor kinderen kies je vaak voor een specifieke bescherming. Hoge SPF en daarbij ook met een sterke bescherming tegen water, zand en zweet dankzij deze Kids Sensitive Expert 50+. Hij helpt ook om uitdroging van de huid door chloor en zout te voorkomen.

Als laatste nieuw product, de welgekende after-sun van Garnier Ambre Solaire die er nu ook is in een handige travel size formaat. Deze gaat de huid heerlijk gaan verzorgen, verzachten, kalmeren en voeden na een zonnige dag. Deze aftersun is heel verkoelend en zorgt voor een helend effect op de
huid, verrijkt met aloë vera.


Wat denken jullie van deze zomerse producten? Heb je zelf een favoriet zonneproduct, of zelfbruiner waar je tevreden over bent?

Garnier Ambre Solaire
Self Tan Mousse - 150 ml - €15.19
Sensitive Expert 50+ face - 40 ml - €15.19
Kids Sensitive Expert 50+ - 200 ml - €18.19
Aftersun - 100 ml - €6.69
Verkrijgbaar in de supermarkt, drogisterij, ...

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier