Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clay and Glow - Shower Bundle


Een van de leukste dingen aan bloggen, is het ontdekken van nieuwe merken. Zo is Clay & Glow er eentje van. Ik kende het nog niet, en was dan ook heel enthousiast om hun Shower Bundle pakket te mogen uitproberen. Deze bundel is gericht om je gezicht grondig te reinigen tijdens het douchen, en jouw huid achterblijft met een glow als nooit tevoren. 

Misschien eerst wat meer info over het merk Clay & Glow, het is een 100% vegan skincare merk, die er ook heel erg leuk uitzien. Heel blij, want ik ben natuurlijk een fan van all things pink, en zeg nu zelf, hun verpakkingen zien er echt leuk uit! In hun gamma, natuurlijke en probleemoplossende huidverzorgingsproducten. Zo bevatten deze geen schadelijke stoffen zoals parabenen, siliconen, PEG's of schadelijke alcohol, en daarnaast zijn alle producten vegan.
De producten worden gemaakt in Nederland en zijn sinds kort eindelijk verkrijgbaar in België, namelijk bij Ici Paris XL.


Ze hebben heel wat producten, je kan gaan selecteren op producttype, huidtype of zelfs huidklacht. Ook leuk is dat ze meerdere bundels aanbieden, wat het ook interessanter maakt naar prijs.
Zo is er dus deze Shower Bundle, deze bevat een schuimende micellair make-up remover, een gezichtsreiniger en een gezichtsscrub. 

Stap 1: verwijder je make-up met  de Foaming Micellar Make-up Remover

Deze gaat je make-up gaan verwijderen (niet geschikt voor waterproof make-up), met behoud van de pH-waarde van je huid, waardoor deze beschermt wordt tegen uitdroging. Daarnaast werken de micellen als magneten, die al het vuil uit je poriën verwijderen. Deze kan elke avond gebruikt worden om je make-up te verwijderen.

Bevat oa. Aloë Vera, glycerine en melkzuur


Stap 2: reinig je huid met de Straw Jelly Face Wash

De Triple AHA Straw-Jelly gezichtsreiniger is een naar aardbei ruikende reiniger op gelbasis die zorgt voor het verwijderen van de laatste make-up restjes maar ook vuil en bacteriën. Hij zorgt ervoor dat je huid zacht en gehydrateerd blijft, zonder een trekkerig gevoel te geven. Deze kan elke ochtend en elke avond gebruikt worden.

Bevat oa. aardbei extract, AHA's (glycolzuur, melkzuur, citroenzuur)


Stap 3: scrub de huid met de Exfoliating Face Scrub

De exfoliërende gezichtsscrub is perfect om de huid te scrubben zonder het te beschadigen. Hij bevat een fruitige meloengeur en is voor 97% natuurlijk. Door je huid te scrubben, gaat deze dode huidcellen gaan verwijderen, waardoor je huid fris en zacht zal zijn na gebruik. Deze face scrub bevat ook meerdere ingrediënten die helpen bij het bestrijden en verminderen van fijne rimpels, pigmentvlekken en puisjtes. Gebruik 2 tot 3 keer per week.

Bevat oa. meloen, jojoba korreltjes en kaolin kei (pink clay)


Ik gebruik deze nu al enige tijd dagelijk, en merk echt een verschil. Mijn huid voelt heel erg zacht en verzorgd aan. Helemaal  fan ook van de scrub, hij is zo fijn en werkt echt perfect voor mijn huidtype. 

Kenden jullie dit merk al?

Clay & Glow - Shower Bundle - €64
Verkrijgbaar bij Ici Paris Xl of online op de Clay & Glow webshop
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier