Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shopping: Christmas shopping in Designer Outlet Roermond


Deze zomer was ik al eens langs geweest in Designer Outlet Roosendaal. Ik kreeg toen heel veel de tip om toch ook eens naar Desiger Outlet Roermond te gaan, omdat die toch groter is en dus heel wat meer winkels en meer merken heeft. Voor ons ietsje verder om naartoe te gaan, maar vorige week brachten we toch eens een bezoekje, helemaal waard zo tijdens de kerstperiode, want supermooi versierd en zo leuk om kerstcadeautjes te gaan shoppen. 

Designer Outlet Roermond heeft maar liefst 180 winkels, van duurdere designer brands zoals Gucci, Prade, Dolce & Gabanna, Off-White... tot meer betaalbare merken zoals Only, Nike, Adidas, Levi's, L'oréal...
Daarnaast zijn er ook 25 restaurants en koffiebars, dus je bent er echt wel een hele dag zoet. Leuke is ook, ze zijn open tot 20u (in het weekend zelf tot 21u).

Nu met de kerstdagen is het er echt heel magisch dankzij de vele lichtjes, kerstversiering en het reuzenrad. Er zijn ook heel wat leuke fotohoekjes, zoals de rode telefooncel die ook mooi is versierd, een reuze kerstbal in lichtjes, het schommelbankje, en zoveel meer. 


Maar we kwamen natuurlijk niet alleen voor de magische sfeer, ook om te winkelen natuurlijk! Ik was helemaal verliefd op de winkel van Villeroy&Boch, zeker nu met de eindejaarsperiode hebben ze zo een mooie kerstcollectie liggen. Maar ik zag ook heel wat leuke cadeautjes bij oa. Kate Spade, L'Occitane, The Body Shop en The Cosmetics Company Store. Daar hebben ze bv. de heerlijke collectie kaarsen en parfums van Jo Malone.


De zoon zou zeker wel uren kunnen slijten in de Nike store of de nieuwe Off-White winkel, maar ik was vooral benieuwd naar Gucci. De winkel is echt prachtig, en ze hebben zoveel toffe items. Ik heb lang getwijfeld of ik er iets zou kopen, en nadien nog aan het twijfelen tussen twee tasjes. Het leuke was ook, ze kunnen een item voor je vasthouden voor enkele uurtjes, zodat je er toch nog eens kan over nadenken. Wat ik dan ook heb gedaan.

We gingen intussen iets eten, en kozen hier voor Wagamamma, Japanse keuken. Was er nog niet eerder geweest, en wat hebben we heel erg lekker gegeten. 
Tussendoor stopten we ook nog bij Dunkin Donuts en bij de Ralph's Coffee Truck, die er trouwens ook zo superleuk uit zag. En met de feestdagen hebben ze ook de schattigste bekertjes. 


Ik ging uiteindelijk naar huis met een zakje van Gucci, dus ja, ik ben gezwicht voor de mooie rode handtas, perfect voor bij mijn kerstoutfits! 


Nog een leuke tip, er is momenteel een Christmas sale, die loopt tot 26 december!
Zijn jullie er al eerder geweest?
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Designer Outlet Roermond. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier