Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - geschenksets


Eerst en vooral, een fijne kerstdagen gewenst voor jullie allemaal, hopelijk hadden jullie een gezellige kerstavond en kerstdag! Hier was het vooral heel rustig, en ben ik blij met een weekje vrijaf deze week. 
En ook al is Kerst zelf al voorbij, wij geven ook nog cadeautjes voor Nieuwjaar. Dus ik zet graag deze leuke setjes nog eens op een rijtje. Want de leukste eindejaarscadeaus, voor elk budget, blijven toch wel de geschenksetjes van The Body Shop. En ook dit jaar is er heel wat leuks te verkrijgen. Het aanbod is alweer heel uitgebreid, maar ik zet er graag enkele van op een rijtje. 

Dream and Glow Glowing Cherry Collection - €49

Een superleuk setje voor iedereen die houdt van zoete, bloemige geuren. De Glowing Cherry Blossom Eau de Toilette probeerde ik al eerder, en is echt mijn favoriet voor het voorjaar. Naast de Eau de Toilette vind je in deze set ook nog een douchegel en body cream met dezelfde heerlijke geur van Japanse Kersenbloesem.



Cheer & Wonder Orange & Pine Essentials - €16

Misschien wel een van mijn favorieten, want toch een klein prijsje (ideaal voor een secret santa cadeautje of iets dergelijks), maar toch met de nieuwe wintergeuren van The Body Shop, namelijk Wild Pine en Spiced Orange.
Van beide geuren vind je een mini douchegel en een mini body butter. De geuren zijn echt heel typisch voor kerst/winter. De Spiced Orange ruikt heerlijk kruidig maar toch niet overweldigend, en Wild Pine ruikt heel erg fris. 



Fresh & Festive Edelweiss Skincare Gift - €69

De Edelweiss producten heb ik al eerder gebruikt, en vind ik heel erg fijn, maar het leuke aan dit setje is dat er een Gua Sha Facial Massager bijzit, en daar ben ik al langer benieuwd naar.
De Edelweiss producten maken de huid steviger en gladder. Zo vind je in dit pakketje een Cleansing Concentrate, om de huid te reinigen. Daarnaast een Daily Serum Concentrate, een licht serum dat de huid zachter laat aanvoelen en een frisse, gezond ogende glow geeft. Het helpt de huid ook te beschermen tegen luchtvervuiling. Als laatste het Eye Serum Concentrate om de huid onder je ogen te verfrissen en zorgt voor een stralende blik. 
Misschien een iets duurdere set (al is het goedkoper dan wanneer je de producten apart zou kopen), maar de prijs het helemaal waard!



Unwind & Rest Sleep Intro Gift - €29

Ook van deze producten ben ik helemaal fan, dus kan ik zeker aanraden als je een geschenkje zoekt, zeker voor iemand die op zoek is naar een goede nachtrust. De producten hierin bevatten essentiële oliën van lavendel en vetiver, die dankzij hun geur zorgen voor een ontspannen gevoel voor het slapengaan. Ik testte deze eerder al eens uit, lees hier mijn review. 
In deze giftset vind je de hair & body wash, de bedtime balm en de essential oil blend. 



The Gift of Wonder - €26

Dit superleuk setje komt in een mooi mandje, en er zitten tal van leuke productjes in. Zo vind je er een lekkere mango showergel, een shea soap voor gezicht en lichaam, een jute scrubber, shea body butter, shea hand balm en een mango lip butter. Echt het ideale cadeautje toch!



Vind trouwens al deze cadeausets, en de vele andere, in de winkels van The Body Shop, of in The Body Shop online shop.
Welke is jouw favoriet, en zou jij graag krijgen of cadeau doen?

Geniet alvast van de laatste week van het jaar en een fijne jaarwisseling gewenst!
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier