Mogelijk gemaakt door Blogger.

Food: Citroentartelettes met de Voeties Bakbox


Ik heb een superleuke tip voor jullie, de bakboxen van Voeties! Heel erg leuk om cadeau te geven (prijzen liggen gemiddeld rond de €15), maar ook ideaal als je zelf iets wilt gaan bakken maar er tegenop ziet om alle ingrediënten in huis te halen, je net niet de juiste bakvorm hebt of zelf weer een recept moet gaan opzoeken. Het is eigenlijk een beetje zoals HelloFresh, maar dan voor dessertjes. Ik probeerde de citroentartelettes uit, iets waar ik eerlijk gezegd anders zelf nooit aan zou beginnen omdat het me te ingewikkeld leek. Maar ik ben superblij met het resultaat en ze waren heerlijk!! 
Ik mag van Annelies, het gezicht achter Voeties, ook een kortingscode meegeven aan jullie, dus lees zeker verder voor meer info en de korting!

Waarom niet kiezen voor zo een kant-en-klare mix uit de supermarkt hoor ik je denken? Wel, wat deze bakboxen uniek maakt, de ingrediënten zijn biologisch en komen zoveel als mogelijk van lokale of regionale producenten. Ook de verpakking is duurzaam, de doosjes waar bv. de eitjes in zitten, zijn gemaakt van gras en kunnen dus gewoon op de composthoop. Dus de ingrediënten zijn niet alleen heel vers maar ook duurzaam, en dat proef je ook!


Zoals ik dus als schreef, ik maakte de citroentartelettes met een vleugje pistache. Alle ingrediënten bevonden zich in de box, inclusief bakvorm, enkel boter moest ik zelf nog toevoegen. Superhandig toch!! Daarnaast uiteraard ook het recept, die heel duidelijk is uitgeschreven dus supermakkelijk om te volgen. Er staat ook bij hoeveel tijd je nodig hebt, hier was het bereiding 50min, en in de oven 25min.


Er zijn uiteraard nog heel wat andere bakboxen verkrijgbaar naast deze. Zo is er bij het klein gebak ook nog tartelettes van pecannoten, brownies en blondie. Je kan ook kiezen voor koekjes zoals oa. chocolate chip cookies of bokkepootjes, en uiteraard taarten, zo is er een appeltaart en een vatel, en nu met de feestdagen kan je ook kiezen voor 2 soorten kerstbuche. Daarnaast zijn er ook nog bakboxen voor brood.

Wil je zelf eens een bakbox uitproberen of cadeau doen (deze worden gewoon met de post verzonden, of ben je van regio Gent kan je deze ook ophalen), ik heb een kortingscode voor jullie!! Met de code SPRINKLES krijgen jullie 10% korting!


Wat denken jullie van mijn creatie, en welke bakboxen zouden jullie willen uitproberen? Ik wil een volgende keer zeker voor de tartelettes van pecannoten gaan, zien er ook heerlijk uit.

Voeties bakbox - Citroentartelettes - €14
Verkrijgbaar in de webshop van Voeties