Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Box of Wonders adventskalender


Het is zover, Sinterklaas is gepasseerd dus we kunnen volop voor de kerstsfeer gaan! Alhoewel, met een adventskalender kan dit toch al vanaf 1 december. Hoewel ik ook dol ben op eentje met chocolade, blijf ik het toch leuk vinden om beautyitems te ontdekken. Daarom ben ik altijd fan van de kalenders van The Body Shop, ze hebben dit jaar opnieuw 3 formaten. Ik deel graag de Box of Wonders Big Advent Calendar. Moest het zijn dat je er toch nog geen in huis hebt, deze kan ik zeker aanraden.

De Box of Wonders Big Advent Calendar is de middelste van de drie adventskalenders die The Body Shop in zijn aanbod heeft. Hij bevat 25 producten, waaronder een aantal fullsize producten, en heeft een waarde van €154,50 (kostprijs is €90).

Hij ziet er ook superleuk uit, ze werken al enkele jaren met een beetje hetzelfde concept, en zo een doosje met schuifjes vind ik heel erg handig. Ik heb nog steeds ook de doos van vorig jaar, die ik gebruik om beautyitems in op te bergen. 


Hij heeft ook een prachtig pop-updesign (die je apart trouwens nog als gifttags zou kunnen gebruiken) die helemaal draait om de 'wonderful women', de fantastische vrouwen uit Tamale, in het Noorden van Ghana, die dankzij de handel in sheaboter met The Body Shop kunnen investeren in gezondheidszorg en onderwijs. De kalender bevat dan ook een paar producten met sheaboter, inclusief een paar body butters, perfect om de droge huid te verwennen.


Ik toon al even wat ik de eerste dagen uit de adventskalender mocht halen: Shea Hand Balm, Avocado Lip Care Stick, Strawberry Shower Gel, Muslin Cloth (katoenen reinigingsdoekje), camomile Cleansing Butter en de Aloe Calm Sheet Mask. Daar ben ik alvast al heel erg blij mee!


Heel benieuwd wat ik nog allemaal ga ontdekken. Indien jullie toch graag op voorhand kijken wat er allemaal inzit, dan kunnen jullie dat checken op de website van The Body Shop.

Wat denken jullie van deze adventskalender? En welke hebben jullie dit jaar in huis gehaald?

The Body Shop - Box of Wonders Big Advent Calendar
25 producten - €90 (waarde €154,50)
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of op de website van The Body Shop.
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier