Mogelijk gemaakt door Blogger.

Fashion: De leukste nachtkleding voor Kerst en winter


De leukste periode van het jaar komt eraan, de maand december is toch altijd heel gezellig, maar het is natuurlijk ook de periode dat de winter echt van start gaat. En je merkt het nu al, het wordt kouder, het is snel donker, dus je duikt veel sneller de zetel in onder een warm deken, mét gezellige pyjama. 
Dus ik heb de leukste pyjama's en nachthemden voor dames, warmste pantoffels en sokken, en mooiste kamerjassen voor jullie op een rijtje gezet.

Ik haal mijn lingerie en nachtkledij heel vaak bij Hunkemöller, zo fan van hun kwaliteit, dus ik heb de website eens afgespeurd naar de leukste items voor Kerst en winter. Want het aanbod is overal al zo uitgebreid, dat het niet altijd makkelijk is om het bos door te bomen te zien. 

Kerst-slaapkledij

Ook voor de kerstperiode vind ik het altijd zo leuk om iets passend voor die periode aan te trekken, nee we gaan niet voor matching nachtkledij voor het hele gezin, poserend voor de kerstboom, haha, maar voor mezelf mag het toch wel helemaal in de kerstsfeer zijn.

Het hoeft ook niet altijd 'kinderachtig' te zijn, al vind ik een leuke kerstprint wel leuk, maar ze hebben ook heel mooie sets met bijvoorbeeld rode ruitpatroon, in pyjama of zelfs in nachthemden, of een heerlijke flanellen stofje met subtiele print. Als het een meer luxueuzere uitstraling mag hebben, kies dan voor satijn. Heb je het meer voor een klassieke look, dan neem je een best een effen kleur pyjama of waarom niet een rode slipdress met kimono. Maar daarnaast heb je ook leuke satijnen pyjama's maar dan met een grappige print.Warme voeten én warme pyjama's

Ben je net als mij ook een echte koukleum, goed nieuws, want dan ga je deze categorie serieus kunnen appreciëren. Naast een warme pyjama en warme sokken, loop ik in huis ook graag rond met een kamerjas voor dames. Liefst in een warme stof zoals fleece of als het stijlvoller mag in velour, vind ik fijner dan in badstof (tenzij je die wilt gebruiken als je uit de douche komt).

Voor een pyjama tijdens de winter, kies ik het liefste voor flanel, al kan fleece ook wel heel aangenaam zijn als het heel koud is. En daarnaast ook, als mijn voeten koud aanvoelen, dan kan ik helemaal niet opwarmen of zelf in slaap vallen. Dus voor in huis, warme sokken en de leukste, fluffy sloffen! Geen koude voeten voor mij!


Voor wat kiezen jullie het liefste tijdens de winter? 

Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Hunkemöller. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier