Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Clinique Smart Clinical Repair - Wrinkle Correcting Eye Cream


Een oogcrème is altijd moeilijk om te kiezen vind ik, het resultaat is niet direct zichtbaar maar het blijft wel een belangrijke stap in je skincare-routine. Ik gebruik nu al even de nieuwe Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream, die de oogcontour verstevigt, voller maakt en lift, waar ik best tevreden mee ben. Ik deel graag wat meer info hierover.

De Clinique Smart Clinical Repair Wrinkle Correcting Eye Cream maakt rimpels rond de ogen zichtbaar gladder en voller, en gaat de delicate huid gaan versterken en herstellen. En dit dankzij een drievoudige werking: het stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen, dankzij de formule, rijk aan peptiden en hyaluronzuur, ondersteunt de natuurlijke structuur van de huid en versterkt de vochtbarrière van de huid. 
Hij bevat ook geen parfum, dus ideaal ook voor gevoelige ogen. 


De textuur van de oogcrème is heel luchtig en voelt licht aan, terwijl ik toch direct het gevoel heb dat het heel erg voedend is. Bij een eerste gebruik merkte ik al dat mijn oogcontour er frisser en helderder uitzag, en hij is ook de perfecte primer voor mijn concealer want hij werkt heel hydraterend. 
Ik gebruik hem intussen al enkele weken, en merk toch wel dat mijn oogcontour gladder aanvoelt en er iets minder rimpelig uitziet.

Ik gebruik hem voornamelijk 's avonds, maar kan gerust twee maal per dag. Hij is niet heel erg goedkoop, maar je doet echt heel erg lang met een klein potje! Ik ben dus fan!

Ik gebruik dan ook graag meer producten om mijn ogen in de kijker te zetten. Zo ben ik al jaren fan van de Liquid Liner van Clinique voor de perfecte eyeliner met wing (deze werkt heel erg fijn en makkelijk), maar ook hun High Impact Zero Gravity Mascara is een aanrader. Daarnaast gebruik ik ook al langer de Quickliner for Brows, mega handig om je wenkbrauwen wat in te kleuren, en test ik sinds kort ook Lash Serum (daar komt zeker nog een verslagje over).


Wat denken jullie van deze oogcrème? En de andere producten? 

Clinique - Smart Clinical Repair - Wrinkle Correcting Eye Cream
15 ml - €63
Verkrijgbaar in de parfumerie of online op de Clinique webshop.
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier