Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Sleep


De bladeren vallen van de bomen en het wordt al sneller donker, ja de herfst is echt helemaal in het land. Ik merk ook aan mezelf dat ik precies meer nood heb aan rust en slaap, en de producten uit de Sleep-lijn van The Body Shop hebben een heerlijke aromatische geur die zorgt voor een rustgevende sfeer, waardoor je makkelijker in slaap valt, de slaapkwaliteit verbetert en fitter wakker wordt! Deze moest ik toch eens grondig uitproberen.

Ik testte de Sleep Bedtime Balm, Pillow Mist, Body Cream en Hair & Body Wash. Deze producten bevatten de heerlijke geur van lavendel en vetiver, die beide gekend zijn voor hun rustgevende werking, zowel voor het lichaam als de geest. ideaal dus om deze te gebruiken om tot rust te komen. De werking van deze producten werd trouwens klinisch bewezen door het European Sleep Centre!

Bestaan voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare essentiële lavendelolie uit Frankrijk, 100% natuurlijke, biologisch afbreekbare essentiële vetiverolie uit Madagascar, biologische Community Fair Trade-olijfolie uit Italië en Community Fair Trade-sheaboter uit Ghana.

Sleep Relaxing Hair & Body Wash (€12)

Na een drukke dag is het heerlijk om onder de douche of in bad te kruipen met deze heerlijke hair & body wash. Ik gebruik hem vooral als douchegel, niet echt als shampoo, maar vind het wel handig om bv. mee te nemen op vakantie. 


Sleep Balmy Body Cream (€25)

Ideaal na de douche, of vlak voor het slapengaan, om mijn lichaam volledig in te smeren met deze bodycrème. Hij trekt goed in, is helemaal niet vettig, en zorgt voor een zachte, gladde huid die verzorgt aanvoelt. En niet onbelangrijk, met een heerlijke geur die je helemaal ontspant. helemaal wat je nodig hebt vlak voor het slapengaan!


Sleep Bedtime Balm (€8)

Deze vegan balsem is een vochtregulerende, multifunctionele balsem, kan perfect gebruikt worden op de extra droge huid, denk maar aan ellebogen en knieën, dus helemaal ontspannen maar ook opnieuw een zachte huid. 
Ik gebruik het vooral voor droge handen of andere droge plekjes op mijn huid, maar ook ideaal op je slapen bij hoofdpijn.


Sleep Calming Pillow Mist (€15)

Verstuif deze heerlijke mist voor het slapen gaan over je bed, op hoofdkussen beddengoed. De bloemige, aromatische geur helpt een rustgevende sfeer te creëren. Het is ook helemaal niet te overheersend maar toch aanwezig wat heel rustgevend werkt. 


Voor mij werken deze producten verrassend goed. Zeker als ik ze alle vier samen gebruik, merk ik toch duidelijk een verschil waarbij ik sneller en vaster slaap. 

Nog een leuke tip (met de feestdagen in het vooruitzicht), ze hebben ook twee geschenkverpakkingen voor kerst met enkele producten uit dit gamma
En naast Sleep, is er ook nog de Boost-lijn, met frisse citrusgeuren om energiek aan je dag te beginnen, en de Breathe-lijn, met de heerlijke geuren van eucalyptus en rozemarijn om je opnieuw zen te voelen na een drukke dag.


Wat denken jullie van deze producten?

Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of in hun onlineshop.
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier