Mogelijk gemaakt door Blogger.

Personal: Life lately


Het is al meer dan een jaar geleden dat ik nog eens een artikel deelde met random foto's of een persoonlijke update, dus ik dacht tijd om daar eens verandering in te brengen. Tijdens de zomer vind ik het altijd moeilijker om meer te bloggen omdat ik daar niet altijd de tijd voor vind, maar in het najaar en winter is het zoveel leuker om in het weekend en 's avonds mee bezig te zijn.
We hebben heel wat leuke trips gedaan het afgelopen jaar waar ik nog heel veel over kan vertellen, zoals Californië (waar ik al eerste artikel deelde over Pismo Beach), deze zomer gingen we ook voor het eerst een weekje naar Italië en enkele dagen naar Luxemburg, en ik deed al twee gezellige girls-trips naar Parijs en Bonn, en een daguitstap naar Lille deze zomer. En aangezien ik op social media zoveel vragen krijg, moet ik dus dringend eens werk maken van die blogposts!

Birthday-parties

Intussen vierde ik mijn 40e verjaardag, en mijn zoon vierde dit weekend zijn 15e verjaardag! Ik begon deze blog toen hij 2 jaar was, hoezo is de tijd zo snel gegaan!! Intussen wil hij niet meer zoveel op foto staan, maar gelukkig viert hij wel nog graag zijn verjaardag. Zo kiest hij elk jaar een verjaardagthema, dit jaar was het Los Angeles (ik weet het, niet makkelijk om versiering voor te vinden, hehe). Ik ben gelukkig graag creatief bezig, dus heb wel wat geknutseld samen met hier en daar een ballon, en hij was helemaal tevreden!

Social media

Daarnaast heb ik me het voorbije half jaar wat gefocust op mijn TikTok-account, vind het zo leuk om mee bezig te zijn, en het hoeft allemaal niet zo fancy te zijn, waar ik op Instagram vaak nog het gevoel heb dat ik er meer bij moet nadenken wat ik deel en hoe ik vind dat het eruit moet zien. Ook nog een leuke, je kan er nog groeien en je video kan ook heel wat likes halen ook al heb je nog niet heel veel volgers. De video's met mijn shoptips en leuke restaurants in Gent doen het heel goed, dus ik weet wat gedaan: shoppen en gaan eten, haha! Ik heb alleen nog een sponsor nodig!


Sprinkles on a Cupcake 2.0

Nog een leuk nieuwtje dat ik hier nog niet had gedeeld, sinds 2.2.22 ben ik ook zelfstandig in bijberoep. Was ook de periode dat ik mijn bloglay-out had aangepast. Dus ik noem het Sprinkles on a Cupcake 2.0, maar dan iets uitgebreider dan enkel mijn blog. Want ik hou me hierin met wat verschillende dingen bezig, niet enkel mijn blog en mijn eigen social media, en het is nog klein en het begin, maar vind het wel heel erg leuk! We hebben intussen thuis al een klein bureauhoekje gemaakt met een dubbel bureau, heel gezellig om met twee aan te zitten werken, maar ik wil het nog een klein beetje meer gaan inrichten. Met wat leuke kaders en misschien een muur schilderen met magneetverf zodat ik er wat dingen met magneten kan aan ophangen. 

Zo, een kleine update van mijn kant uit. Nog benieuwd naar iets, laat het me zeker weten, of ook welk artikel je dit jaar zeker nog wilt lezen hier (zoveel traveltips, maar heb nog zoveel leuke beautyitems liggen ook). En laat ook weten hoe het met jullie gaat!