Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Uitgetest - FOREO LUNA 4 go


Een propere en goed gereinigde huid is voor mij heel belangrijk als ik 's avonds in mijn bed kruip. Ook al is het laat of ben ik heel erg moe, ik neem altijd de tijd om mijn make-up eraf te halen én nadien ook mijn gezicht nog eens grondig te wassen. Ik was dan ook heel benieuwd om de LUNA 4 go gezichtsborstel van het merk FOREO uit te proberen. Het is eigenlijk een gezichtsreiniging & massage apparaat die de huid reinigt en verstevigt. Hij is ook heel klein, compact en heeft een travel lock functie, dus perfect om mee te nemen op vakantie of een weekendje weg. Ik deel graag mijn ervaringen!
Eerst misschien iets meer info over het apparaat zelf. Het is opgemaakt uit extreem zachte, ultra-hygiënische en sneldrogende siliconen borstelhaartjes. het is ook heel veilig en makkelijk om te reinigen, want het is 100% waterproof. Heel handig, want ik vind het aangenaam om deze mee te nemen onder de douche.


Hij is ook heel duurzaam, want eens opgeladen kan deze 300 dagen gebruikt worden tot een volgende laadbeurt, en de borstelkop hoeft nooit vervangen te worden. 
Hij bevat ook een ingebouwde timer, hij pauzeert om de 15 seconden zodat je weet wanneer je naar een ander deel van het gezicht moet overgaan, en na 1 min schakelt hij automatisch uit. 

Wat doet deze FOREO LUNA 4 go nu precies? Hij verwijdert tot 99,5% vuil, vet, zweet, make-upresten en overtollig talg in één minuut, zonder dat het je huid aantast. Vanaf het eerste gebruik merk je dat je huid direct zachter en schoner aanvoelt en bij langdurig gebruik merk je dat je minder last krijgt van onzuiverheden en dat de huid er stralender uitziet. 


Daarnaast bevat het apparaat de FOREO's gepatenteerde T-Sonic Pulsatie technologie dat de microcirculatie bevorderd, de huid laat stralen en de natuurlijke aanmaak van van collageen en elastine stimuleert. Hierdoor worden de verschillende huidlagen gestimuleerd, vuil vanuit diep in de poriën en dode huidcellen verwijdert maar ook spier spanningspunten in het gezicht gaan ontspannen en draagt dit bij aan lymfedrainage.

Het is ook niet meer nodig om een gezichtsscrub te gebruiken, gewoon je gebruikelijke gezichtsreiniger. Je kan ook gebruik maken van de FOREO micro-foam cleanser. Deze was heel aangenaam in gebruik, maar kan zeker ook met mijn vaste gezichtsreiniger. 


Naast het reinigen kan je deze ook gaan gebruiken als massage apparaat, bv. ook om je serum aan te brengen. Breng een dun laagje serum aan op een droge en schone huid. Glijd zachtjes met de achterkant van het apparaat van het midden van je gezicht naar de buitenkant van je gezicht, in opwaartse lijnen. Nadien ook over je jukbeenderen, voorhoofd, kaaklijn en hals. 

Ik ben aangenaam verrast, hij is niet heel goedkoop in aankoop maar het feit dat je nooit vervangstukken hoeft te kopen, of nog een gezichtsscrub, vind ik het wel meer dan waard. Doordat hij heel compact is, ligt deze ook heel fijn in de hand, en kan je hem heel makkelijk overal mee naartoe nemen. Daarnaast ziet hij er ook heel leuk uit, ik heb de kleur Peach Perfect, een vrolijke zalm-oranje kleur, maar ook beschikbaar in muntgreen, donkergroen en lichtpaars! 

Wat denken jullie van deze gezichtsborstel, zou het iets voor jou zijn?

FOREO - LUNA 4 go
€129/stuk
Verkrijgbaar bij oa. Douglas, Foreo, Bol, ... 
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier