Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: L'Occitane Kerstcollectie


Kerstcollecties van beautymerken, daar word ik altijd zo blij van! Zo is die van L'Occitane er eentje van. Ze hebben namelijk twee nieuwe geurlijnen, Golden Latte, de geur combineert romige noten met een mix van kruiden en citrusvruchten, en Shea Chestnut, met de delicate geur van kastanje gecombineerd met noten van groene bladeren. Ik probeerde enkele producten uit van de Shea Chestnut collectie, samen met de Cocon de Sérénité, die ook een winters jasje kreeg.

De verpakkingen van beide collecties zien er trouwens superleuk uit, dankzij illustraties van Eva Offredo. Met haar mooie geometrische ontwerpen benadrukt ze de sterke kleuren.

De Shea Chestnut collectie bevat, zoals de naam het al zegt, sheaboter, ideaal tijdens de winter om de huid extra te gaan hydrateren en beschermen, en kastanje-extract wat zorgt voor een unieke, heerlijke geur. 

Zo is er de Green Chestnut Handcrème, die helpt de handen te voeden, te beschermen en te verzachten. Hij is verkrijgbaar in een grote tube van 150ml, handig om thuis te gebruiken, of een 30ml verpakking, ideaal voor in de handtas. De verpakking bij beide is trouwens gemaakt uit 95% gerecycleerde en recycleerbare aluminium.


De Green Chestnut Shower Cream is echt mijn favoriete douchegel ever! De geur is echt heerlijk en blijft ook lang hangen. Hij reinigt en parfumeert de huid zachtjes, en dankzij de sheaboter is hij ook heel verzachtend en beschermend. Daarnaast helpt deze ook om het natuurlijke evenwicht van de huid in stand te houden.
Wie liever kiest voor een bad ipv een douche, ze hebben ook leuke mini Bath Bombs met deze geur, die je in sommige van de geschenksetjes vind.


Daarnaast probeerde ik ook de Cocon de Sérénité Pillow Mist. Het is een ontspannende kussenmist die je elke avond in je slaapkamer kan verstuiven vlak voor het slapen gaan, om een sfeer van rust te creëren die ontspanning en welzijn bevorderen. De mist bevat essentiële oliën van lavendel, sinaasappel en geranium, die bekend staan voor hun kalmerende en ontspannende eigenschappen.
Helpt me ook echt om te ontspannen voor het slapengaan, de geur is heel aangenaam en rustgevend, en behoort intussen tot mijn dagelijkse routine.


Wat denken jullie van deze nieuwe producten van L'Occitane?

L'Occitane - Shea Chestnut
Handcrème - 150ml - €24 (30ml - €8)
Douchecream - 250ml - €15
L'Occitane - Cocon de Sérénité Pillow Mist - 100ml - €19.50
Verkrijgbaar in de winkels van L'Occitane 



Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier