Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy 2023!!


Dag twee van het nieuwe jaar, dus ik wil jullie ook langs deze weg een gelukkig nieuwjaar wensen! Mag 2023 een jaar worden vol fantastische momenten, veel plezier en liefde, een jaar waarin je volop jezelf kan en mag zijn, en loslaat wat anderen van je denken, 'nee' durft zeggen als het 'nee' is en tijd maakt voor jezelf en dingen die je zelf leuk vinden!! Dat al jullie dromen mogen uitkomen! Ik wens jullie echt het allerbeste!

Wij hadden een rustige Kerst en Oudjaar, gezellig met ons drietjes. Iets waar ik de voorbije jaren zo van heb genoten, dat dit ook dit jaar heel welgekomen was! Ook de week tussen Kerst en Nieuwjaar heb ik het rustig gehouden, ik had een weekje verlof en heb echt de tijd genomen om te rusten, uit te slapen, een laatste keer dit jaar af te spreken met vriendinnen en gewoon genieten van de kleine momenten samen met mijn gezin. 

En eerlijk, zo zag het volledige jaar 2022 er eigenlijk wel uit, waardoor ik kan zeggen dat ik toch een heel fijn jaar achter de rug heb! Door te genieten van kleine momenten, door veel te doen samen, maar ook mezelf gaan uitdagen en nieuwe dingen te gaan ondernemen! Het jaar ook waar ik 40 ben geworden, en daarbij heel wat items van mijn bucketlist heb kunnen afvinken. Niet allemaal, maar dat hoeft ook niet. Maar ik vond het wel heel erg leuk om naartoe te werken, dat we deze week werk gaan maken van een kleine bucketlist van ons alledrie, met enkele dingen op die we heel graag willen doen. Ik kan het echt aanrader!

Hopelijk hebben jullie een fijn jaar achter de rug. En zijn er wat mindere momenten geweest, mag je die dit jaar een plaats geven en uitkijken naar mooie momenten in het nieuwe jaar!
Mag 2023 sowieso een topjaar worden voor jullie allemaal, vol met fijne momenten, veel liefde, vriendschap en plezier, en uiteraard dat jij zelf en iedereen die je lief hebt gezond mag blijven!

Een fantastisch 2023 gewenst!!
Liefs, Petra x