Mogelijk gemaakt door Blogger.

Klaar voor het voorjaar! Mijn lente wishlist


Elk jaar en elk seizoen denk ik, ik heb genoeg spullen (zowel in mijn kleerkast als in huis), maar toch... Bij elk nieuw seizoen heb ik toch ook weer nieuwe wensen. En ik heb de laatste tijd zoveel leuke spulletjes gezien die ik heel graag zou willen hebben, dus ik dacht, ik maak eens een overzicht van de items die momenteel hoog op mijn verlanglijstje staan!

Beauty-items, daar gaan we het momenteel even niet over hebben (want ik heb intussen een wishlist van meer dan 50 items, damn you TikTok, hahaha), maar wil het in dit artikeltje graag hebben over interieur en fashion. 

Interieur

Het huis opnieuw inrichten bij een nieuw seizoen, zeker voor de lente, is zo zalig! Fleurige kleurtjes, frisse geurkaarsen, en verse bloemen in huis. Ik ben tegenwoordig dan ook helemaal fan van mooie boeketjes in grote vazen, pastelkleuren maar daarnaast ook geel en oranje-tinten!

  • Ik heb al enkele grote vintage vazen die ik gebruik voor bloemen, maar deze roze-witte vaas van H&M staat echt op mijn wishlist! (een roze zetel ga ik hier thuis niet verkocht krijgen, haha, dan maar in accenten hé)
  • Wij hebben eigenlijk geen enkel gordijn in huis. In de keuken hebben we witte jaloeziën en in de living van die lichte vouwgordijnen (zodat er niemand binnen kan kijken), maar dus geen overgordijnen want we hebben een rolluik. Maar dat kan natuurlijk wel voor meer sfeer zorgen, dus misschien kijk ik eens voor kant-en-klaar gordijnen.
  • Wij hebben een hele grote hoeksalon, en ik zou het zo leuk vinden om hier zo wat kleine zetels aan toe te voegen, in een andere kleur/textuur. Momenteel hebben wij hier de plaats niet voor, maar dit blijft wel op mijn wishlist.
  • Ik heb waarschijnlijk meer tassen en glazen dan de hoeveelheid mensen die ik ooit tegelijkertijd ontvang, haha, maar ik vind het zo leuk om mijn collectie uit te breiden met unieke, liefst vintage stukken zodat je echt voor een mooie table setting kan gaan bij een etentje. Zo ging ik vorig jaar voor blauw en geel met citroenen, waarbij ik toch heel wat items in de Kringwinkel heb gevonden, die ik combineer met nieuwe items. Ook op vakantie stap ik graag leuke antiekwinkels binnen, zo bracht ik al items mee van Frankrijk en Amerika. Mijn pastel-collectie is intussen ook al redelijk uitgebreid, maar ik blijf op zoek naar nieuwe items! 


Fashion

Hoewel ik vaak kleurrijke kledij draag, zijn deze stuks ook vaak tijdsgebonden. Dus sinds de herfst vorig jaar, ben ik mijn kleerkast ook iets meer aan het updaten met tijdloze stuks (soort van een capsule wardrobe, waarbij je eigenlijk een aantal stuks aankoopt die je eindeloos met elkaar kan gaan combineren) die ik dan ook met kan gaan combineren met trend items of iets meer kleurrijke stuks.

Ook voor de lente heb ik al een aantal nieuwe items aangekocht, zoals een beige trenchcoat, een witte denimbroek, een beige losse broek en enkele basic hemden en tops (ideaal voor onder een lichte trui of blazer).
Wat staat er nu dus nog op mijn lijstje:

  • Witte of beige sneakers. Ik heb wel mijn witte Nike Air Force 1's, maar deze zijn toch al oud en een beetje afgedragen. Op mijn lijstje, de hoge witte of beige Converse All Stars, maar dan met een platform zool.
  • Mooie sandaaltjes in een basic kleurtje (die dus overal bijpassen), zoals tan, zwart of wit. Ik heb mijn oog al even laten vallen op de Hermes muiltjes, maar die zijn natuurlijk best prijzig (en ik heb de Dior muiltjes vorig jaar voor mijn verjaardag gekregen dus misschien moet ik het voorlopig toch daarbij houden of voor een goedkoper alternatief gaan)
  • Als we het dan toch over duurdere items hebben, de zwarte Céline Triomph handtas en de riem, zijn echt zo prachtig en tijdloos! Toch een investering waard, niet? De kleurrijke versies van de tas vind ik ook geweldig hoor, maar ik vind als je een duurdere aankoop doet, kan je toch beter voor iets tijdloos kiezen! 
  • En om toch nog voor iets trendy te gaan, felle kleuren zijn helemaal in deze lente, dus een mooi felgroen stuk zoals een jasje, een maxidress of waarom niet een volledig pak, zou ik toch nog graag aan mijn collectie toevoegen.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien welke items er op mijn lente wishlist staan. Hoe zit het bij jou, wat staat er op jouw lijstje?
Disclaimer: Blogpost in samenwerking met Veneta. Deze sponsoring heeft geen enkele invloed op mijn artikel. De volledige disclaimer lees je hier