Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hair: Guhl - Long & Loving it review


De nieuwe lijn van Guhl, Long & Loving it, roept gewoon mijn naam! De verpakking is roze én de producten bevatten de juiste ingrediënten om lang haar gezond en glanzend te maken! De lijn bestaat uit een shampoo en een conditioner, en ik testte deze maar al te graag uit!

De Long & Loving it lijn van Guhl is gemaakt met antioxidantrijke braambes, amandelolie en aminozuren, die zorgen voor kracht en souplesse. De aminozuren gaan de haarvezels op lange termijn gaan versterken én ook haarbreuk voorkomen., terwijl amandelolie de lengten en de punten gaat voeden, versterken en laat glanzen. Tegelijkertijd wordt de hoofdhuid bevrijdt van overtollig vet. Met als resultaat, gezond en glanzend haar vol levendigheid en met een makkelijke doorkambaarheid. 

De geur van deze producten zijn echt heerlijk, omschreven als een zonnige geur met witte bloemen en hout, doorbroken door een verfrissende citrusnoot. En inderdaad, ik had in het begin een fruitige geur verwacht, maar het is meer bloemig en heel erg fris! Perfect voor de lente.
Ze bevatten geen siliconen, parabenen en microplastics, je kan trouwens de volledige ingrediëntenlijst altijd checken op de website van Guhl.


In deze lijn vind je een shampoo en een conditioner:

De Guhl Long & Loving it shampoo herstelt de lengtes en de punten, en geeft kracht en souplesse aan het haar. De shampoo gaat echt de haarvezels gaan versterken waardoor toekomstige haarbreuk geen kans krijgt. Daarnaast bevrijdt het de haaraanzet van overtollig vet en zorgt het voor zijdezacht glanzend haar.

Uiteraard altijd het beste in combinatie met de Guhl Long & Loving it conditioner. Deze gaat dan weer lange haren gaan versterken, zonder het te verzwaren. De conditioner geeft zijdezachte souplesse, kracht en gemakkelijke doorkambaarheid voor gezond glanzend haar vol levendigheid. 


De geur alleen is al de reden waarom dat ik deze opnieuw zou aankomen, maar daarnaast maakt deze mijn haar echt heel zacht en mooi glanzend. Ik ben fan!

Wat denken jullie, zijn deze iets voor jouw haartype?

Guhl Long & Loving it
Shampoo - 250 ml - €8.69
Conditioner - 200 ml - €8.69
Verkrijgbaar in de drogisterij, supermarkt, ... 
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier