Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shopping: zo ga jij in stijl naar een trouw-, communie- of lentefeest

Jurk: Chicwish - blazer: Primark

We zitten volop in de lente, en de zomer staat voor de deur, dat betekent meestal heel wat lente- en communiefeesten, trouwfeesten en misschien hier en daar wel eens een babyborrel. Maar wat doe je nu aan voor deze gelegenheden, en wil je er wel allemaal veel geld aan uitgeven? Ik help jullie graag op weg met enkele leuke tips!

- De fleurige, kleurrijke maxi dress

Komt elk jaar terug tijdens de lente en zomer, maar je kan niets verkeerd doen met een leuke maxi jurk met kleurrijke bloemen of een andere toffe print. Je kan dit heel basic houden want de jurk op zich springt al in het oog, met neutrale schoenen en handtas. Maar als het toch iets meer mag zijn, kan je het altijd opleuken met een kleurrijke handtas of waarom niet een hoed. Een blazer in een frisse kleur, zoals op de foto's hierboven, is altijd handig om mee te nemen voor 's avonds of als het weer toch niet heel erg warm is.

Jurk: C&A - hoed: Forever21

- Suit up!

Een kostuum voor vrouwen doet misschien meer aan een werkoutfit denken of geschikt voor een officiële receptie, maar ik vind het echt zo mooi en feestelijk! Je vindt ze tegenwoordig ook in heel wat leuke en felle kleurtjes, maar ook een bleke kleur is perfect voor lente en zomer. Je kan het combineren met een t-shirt en sneakers voor een iets meer casual look, als het echt voor een feest is zou ik het eerder met een mooi topje dragen dan bv. met een blouse, gecombineerd met hakken uiteraard. 

Kostuum & t-shirt: H&M

- Betaalbare feestjurken

Voor mij staat een feestje toch nog steeds gelijk aan een leuk kleedje, van maxi dress tot een midi jurk of een kort kleedje. Met een leuke kleur of toffe print en snit, spring je altijd in het oog! 
Belangrijk ook voor mij, het moet een stuk zijn die ik ook nog nadien kan aandoen, dus niet té feestelijk, maar iets wat je toch nog ook casual kan dragen. Maar ook, soms zijn dit items die je maar heel af en toe draagt, dus het hoeft niet allemaal heel erg duur te zijn.

Onderstaand jurkje is er bv. eentje van Monki en kostte slechts €40. Ik heb het meermaals op vakantie gedragen, en kan perfect gecombineerd worden met bv. slippers, sneakers en hakschoenen. Maar is zeker ook perfect voor een lentefeest of dergelijke. 

Jurk: Monki

Nog een leuke tip is Lounge by Zalando, waar je heel wat bekende merken kan kopen aan een mooie korting. Bovendien kun je via dit overzicht vaak nog extra korting scoren. Zo heb ik al regelmatig duurdere stuks kunnen kopen aan een betaalbare prijs!

Hopelijk hebben jullie iets aan de tips? Hebben jullie een feestje in het vooruitzicht, en voor welke soort outfit zouden jullie kiezen?