Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: The Body Shop - Full Flowers Fragrance Collection


Hoewel de lente al eventjes is gestart, als je naar buiten kijkt merk je er niet veel van, dus moeten we op een andere manier het lentegevoel naar boven halen, en waarom niet met een nieuw, fris en bloemig parfum?! En laat de nieuwe collectie Full Flowers van The Body Shop daar nu perfect voor zijn! De Full Flowers Fragrance Collection bestaat uit vier unieke, bloemige eau de parfums, elk gebaseerd op de geur van één enkele bloem in volle bloem. Beschikbaar in de geuren Roos, Iris, Ylang-Ylang en Oranjebloesem. Ik zet er vandaag drie in de kijker!

De Full Flowers eau de parfums bestaan voor ten minste 90% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zijn genderloos en vegan. Daarnaast zijn de flessen gemaakt van gerecycleerd glas en ook voor de doppen is gekozen voor een duurzaam design, want deze zijn namelijk gemaakt van de hernieuwbare materialen kurk en hout.


Mijn favoriete geur allertijden, is echt wel oranjebloesem. Ik kies vaak voor een parfum als ik zie dat deze geur eraan is toegevoegd, maar nu is het echt dus wel full-on oranjebloesem! Dus heel erg blij dat men ook voor deze bloem gekozen heeft bij het ontwikkelen van deze collectie! Ik heb hem ook al elke dag gedragen de afgelopen week!

De natuurlijke oranjebloesem die The Body Shop gebruikt in de Full Orange Blossom, wordt met de hand geplukt in Egypte. Daarnaast werd aan deze geur ook bergamot, wat zorgt voor een frisse maar toch warme en zachte geur, en vetiver, een droge, houtachtige wortelstok met een weelderige groene, aardachtige geur, toegevoegd. 
De perfecte geur voor lente en zomer! 


De geur van de Full Ylang-Ylang is een kruidige witte-bloemenmelange, op basis van essentiële ylang-ylangolie. De olie staat symbool voor de heerlijk geurende bloemblaadjes van de ylang-ylangplant, die met de hand geplukt werden in Madagascar. Daarnaast werd aan deze geur ook spicy zwarte peper en zoete, romige vanille toegevoegd. 
Een perfecte zomergeur, zeker als je op zoek bent naar een niet al te zoete geur!


De geur van Full Rose is zo heerlijk fris en bloemig, net alsof je aan een roos in de tuin zou ruiken. Het roos-extract van dit parfum is afkomstig van rozen in het Franse Grasse, waar deze bloemen op een verantwoorde manier geteeld worden en traditioneel geoogst in mei. Dezelfde dag nog worden ze verwerkt, zodat al hun frisheid bewaard blijft.
Naast de zoet geurende rozenblaadjes, werd aan deze geur ook geraniumblad en kardemon toegevoegd. De perfecte combinatie voor een ideaal lente-parfum!


Daarnaast is er nog een vierde Eau de Parfum beschikbaar, maar heb ik niet op foto, namelijk de Full Iris. Deze geur bestaat uit de zachte, houtachtige geur van een bloeiende iris, gecombineerd met jeneverbes en cederhout.

Naar welke gaat jouw voorkeur?

The Body Shop - Ful Flowers Eau de Parfums
€49 / st.
Verkrijgbaar in de winkels van The Body Shop of in hun online shop
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier