Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Moederdag-tip - FOREO BEAR


Jullie hebben hier al enkele producten van FOREO zien voorbijkomen, zoals de Issa 3 elektrische tandenborstel en de Luna 4 Go gezichtsreiniger. Vandaag deel ik nog een leuk product, Foreo Bear, een microcurrent beauty tool waarmee je pijnloos je huid gaat verstevigen en fijne lijntjes en rimpeltjes gaat verminderen! Het is ook een leuke tip voor als jullie nog op zoek zijn naar een geschenkje voor Moederdag, want bij Inno geven ze een mooie korting op zowel Bear als de Luna gezichtsreinigers! Vandaag deel ik graag wat meer info over Bear!

Foreo Bear is dus een microstroom apparaat met anti-shock systeem, die een anti-aging microstroom technologie gaat combineren met T-Sonic massage om veilig en effectief de meer dan 65 spieren in je gezicht en hals te trainen en verstevigen voor blijvende resultaten. Niet alleen de gezichtscontouren worden hierdoor verstevigd, maar ook fijne lijntjes en rimpels zullen verminderen.


Het innovatieve anti-shock systeem gebruikt trouwens ultra slimme sensoren om de weerstand van je huid tegen elektriciteit te scannen en te meten met een snelheid van 100x per seconde om zo het beste bij je huid te passen. Dit zorgt voor een maximaal comfort en effectiviteit. 

Microstroom is een veilige en pijnloze manier om de huid te verstevigen en gelaatstrekken te definiëren. Het zendt een laag voltage uit van elektrische stromen (vandaar micro-stroom), die de elektrische stromen van jouw eigen lichaam op cellulair niveau weerspiegelen om de huid te verfijnen en te contouren.

Hoe werkt het precies?

Het apparaat maakt gebruikt van twee microstroom bollen die energie rechtstreeks in de huid kanaliseren. Bij het gebruik van microstroom breken huidcellen af en groeien ze daarna sterker terug, net zoals je spieren doen na het tillen van gewichten. Zo worden ook tekenen van veroudering (die in de bovenste huidlaag voorkomen) gewist en gaat de diepere huidlaag een stevig, gelift uiterlijk gaan produceren. 

Daarnaast maakt het apparaat gebruik van T-Sonic pulsaties, deze gaan het gezicht zachtjes gaan masseren, om de uitstraling van de huid te versterken, terwijl de absorptie van crèmes en serums wordt verhoogd, waardoor hun doeltreffendheid wordt verbeterd.
Wanneer gericht op rimpel gevoelige gebieden, helpen T-Sonic pulsaties om de spanningspunten van de gezichtsspieren te ontspannen en fijne lijntjes en rimpels glad te strijken. Ze verbeteren ook de doorbloeding, verminderen wallen en donkere kringen en verbeteren de opname van een product, wat zorgt voor een jeugdige glow. 


Hoe ga je het apparaat zelf gaan gebruiken?

Als eerste stap ga je de Foreo app gaan downloaden en via bluetooth het apparaat gaan koppelen. Je drukt op de universele knop om Bear te gaan activeren en te registeren voor het eerste gebruik, waarbij je jouw microstroom voorkeuren kan gaan instellen.

Nadien ga je je gezicht en hals gaan reinigen en drogen. Vervolgens breng je het serum aan. Het hydraterende Foreo serum is speciaal samengesteld voor gebruik met de Foreo apparaten. Dit serum zorgt ervoor dat de microcurrent goed kan geleiden, voor de beste resultaten.

Druk op de universele knop om microstroom te activeren. De lampjes onder de knop geven de intensiteit aan (je kan dit handmatig aanpassen, maar voor echt een uitgebreider aanbod, gebruik je best de app). 

Druk beide metalen bollen lichtjes op je gezicht en laat het apparaat naar wens zachtjes over je jukbeenderen en voorhoofd, rond je lippen en over je kaaklijn en nek glijden. Zorg ervoor dat beide bollen telkens je huid altijd raken. Laat het apparaat altijd langzaam, in een opwaartse beweging en met lichte druk glijden voor betere resultaten. 

Als je klaar bent met de behandeling, druk je de universele knop 3 seconden in om het apparaat uit te schakelen. Nadien kan je ook altijd andere huidverzorgingsproducten aanbrengen.

Ik ben alvast heel erg fan! Het apparaat is heel fijn in gebruik en voelt ook aangenaam aan. Daarnaast merk ik na kort gebruik toch al een klein verschil, zeker in combinatie met de Luna gezichtsreiniger. Het is natuurlijk wel best een investering, maar als je denkt aan luxe-gelaatsbehandelingen die hetzelfde resultaat bekomen, bespaard dit je heel wat uit! 


Ik vertelde ook over de fijne kortingen die ze nu speciaal voor Moederdag hebben lopen bij Inno, daar geven ze 30% korting op Bear en 25% op Bear mini. en ook 25-30% korting op de Luna producten. 
Luna is trouwens iets goedkoper, en ook nog steeds een apparaat die ik bijna dagelijks gebruik, dus ook zeker een aanrader voor een leuk Moederdag-cadeautje of gewoon om jezelf eens te verwennen! 

Wat denken jullie van de Foreo Bear? 

FOREO - BEAR
€359 (momenteel dus aan 30% korting bij Inno: €251, en op foreo.com)
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier