Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty: Biotherm - The Eau collection


Vandaag deel ik graag een leuke tip met jullie. Het merk Biotherm deed me vooral aan skin- en bodycare producten denken, maar ze hebben dus ook fijne Eau de Toilettes waar ik helemaal fan van ben!
Het is eigenlijk een bodymist die je huid voorziet van een verkwikkende geur, perfect voor alledaags gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende geuren, en ik geef er graag wat meer info over.

De Eau vitaminée (de gele variant) bestaat uit natuurlijke essences van citrusvruchten, oa. zoete sinaasappel, roze grapefruit, citrusblad en oranjebloesem, die zijn samengevoegd tot een frisse, verfijnde, subtiele geur.
Een heerlijke frisse geur die je in het najaar een zomers gevoel geven.

De Eau d'énergie (de oranje variant) bestaat uit noten van sinaasappelpulp, mandarijn, physalis, citroen, abrikozenpulp, verse jasmijn en cyclamen.
Echt een heerlijke geur, die je direct zin geeft om aan je dag te beginnen.


De Eau Pure (de groene variant) is een frisse geur bevat de heerlijke noten van groene thee, limoen en kiwi en etherische oliën van salie en kalk. Een verfrissend, intense en stimulerende spray die heel clean en crisp aanvoelt! 

L'eau (de blauwe variant) is een heerlijke, pittige geur, waarin de natuurlijke essenties van sinaasappel, mandarijn en bergamot samensmelten met de zachte akkoorden van fresia en cederhout.
Heel verfrissend en aangenaam, en perfect om samen te gebruiken met de Lait Corporel bodylotion, want ze hebben dezelfde geur.


Zo moeilijk om echt een favoriet te kiezen uit deze collectie. Ze zijn alle vier heel verfrissend, wat ik altijd aangenaam vind aan een parfum, ik heb het helemaal niet voor zware geuren. Als ik echt moet kiezen, dan toch de gele en de groene!

Wat denken jullie? Kennen jullie deze al, en welke lijkt perfect geschikt voor jou?

Biotherm - The Eau Collection
€45.90 - 100 ml
Verkrijgbaar bij de parfumerie, apotheek, ...
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier