vrijdag 31 december 2010

China Glaze: Sugar Plums

Vandaag heb ik een feestelijk lakje op mijn nagels, namelijk Sugar Plums van China Glaze, ideaal voor oudejaarsavond dus!! Het lakje kwam in een setje 'Oh Ruby Deer' die ik kreeg in mijn Secret Twitter Santa pakje (later meer daarover). Het setje bevat 2 lakjes, Sugar Plums' en 'Ruby Deer' en een schattig rendierknuffeltje!! Het is een donkerrood/bordeau kleurtje met subtiele glinsters erin. Mooi kleurtje voor de winter en ideaal voor de feestdagen. Ik ben heel tevreden van China Glaze lakjes, ze lakken goed en blijven lang mooi. Hier deed ik 2 lagen op mijn nagels om alles mooi egaal te maken. Wat denken jullie van het kleurtje? En voor welk kleurtje gaan jullie op oudejaar? Verder wens ik jullie allemaal een heel gezellige, leuke oudejaarsavond en een goed begin van het nieuwe jaar!! Tot in 2011!! Petra x

16 opmerkingen:

 1. Ik kocht hem ook en ik ben er helemaal verliefd op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een feestelijk kleurtje! Mooi !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een super mooie kleur! Ik bel dol op dat soort kleurtjes. En Ruby Deer daar speelt je zoontje zeker mee? The cute gewoon. Jullie ook de beste wensen en dat al jullie dromen uit mogen komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie nagellak! Doet me denken aan Ruby Pumps, maar dan donkerder en dieper.
  Ik ga vandaag voor Jade Rose, heel neutraal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb net mijn nagels gelakt, in een soort van goudkleur.
  Fijn eindejaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kleurtje en mooi gelakt weer! Jij ook een fijne jaarwisseling!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. PS : Heb een fijne jaarwisseling en wens je alvast een gelukkig en gezond 2011 toe! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bedankt allemaal!, Hopelijk hadden jullie een gezellige en leuke oudejaarsavond!!
  @ Rinah, inderdaad, het rendierknuffeltje is al in beslag genomen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Deze kleur heb ik met Kerstmis gedragen, mooi diep kleurtje he!
  Met Nieuwjaar had ik een french manicure. Dit kan je ook op mijn foto's zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hartelijk dank voor u comentaar, u hebt een heel leuke blog, Ik ben een nieuwe volger x

  www.thefashionmom.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. PS : ik heb je getagged in de tag "smile to the world" op mijn blog :D

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram