donderdag 2 december 2010

Lush Dream Wash & Dream Cream

Oh my, wat is het superkoud!!!
Brr, superkoude temperaturen buiten, en op mijn werk is het altijd heel warm, dat is niet goed voor huid.
Ik krijg daar droge benen, armen, handen, enz. van.
Bij Lush raadden ze me de Dream Wash en de Dream Cream aan, dus deze testte ik eens uit.
De Dream Wash is een genezende smoothie voor in de douche, ideaal voor een geïrriteerde huid.
Alles wat kalmerend werkt, zit hierin verwerkt.
De geur vind ik persoonlijk zelf niet zo aangenaam, hij is heel sterk en nogal kruidig, maar natuurlijk is de verzorging van de huid wel het belangrijkste. Ik had nog nooit een shower smoothie gebruikt, en vind het wel jammer dat hij eigelijk niet schuimt. Het is ook nogal een dikke massa dus smeert moeilijk open. Mijn huid voelde wel proper, maar eigelijk wat hard (deed me denken aan mijn haar die ik gewassen had met een shampooblok, dit voelde toen ook heel hard, en bij mijn review kreeg ik bij de comments toch wat tips van mensen dat dit echt zo voelt als je haar heel proper is).
Lush raadt ook aan na een douche met de Dream Wash, je in te smeren met de Dream Cream, hun best verkopende bodycreme.
Het is een ongelofelijk helende, verzachtende créme, ideaal dus voor een winterhuidje, maar zeker ook voor een echte probleemhuid.
En ik ben er echt weg van. Hij heeft ook een speciale geur, maar is niet zo sterk en hij werkt echt goed!!
Mijn lichaam is echt zacht, prikt ook niet op wat gevoelige plekjes door de kou. Ook voor mijn zoontje gebruik ik het, want hij heeft hele droge knieën en nu in de winter prikken die in douche of bad door het warme water, ook als ik er iets anders van créme aansmeer. Deze werkt heel verzachtend en je ziet ook dat het geneest!
Van de Dream Wash ben ik persoonlijjk niet zo overtuigd, maar de Dream Cream ga ik na deze tester zeker zelf aanschaffen!!
Wat denken jullie? en wat gebruiken jullie om jullie wintervelletje te beschermen?

10 opmerkingen:

 1. Dream Cream is geweldig voor een gevoelige en droge huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De handcrème Lemony Flutter is ook geweldig goed voor droge winterhandjes. Vooral als je ze een beetje mengt met Ocean Salt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt wel fijn :) Ikzelf gebruik handcrèmes van Yves Rocher voor mijn droge handen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dream wash lijkt me ook erg fijn. Dream wash zou ook niks voor mij zijn. Ik gebruik nu een handcreme die ik van de huisarts heb gekregen voor mijn droge handen (geur is echt niet lekker, maar helpt goed) en ondertussen test ik Smitten van Lush. Ik heb net Lemony Flutter binnengekregen dus hopelijk gaat die zijn werk doen voor mijn nagelriemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijkt me een fijn product! ik probeer zoveel mogelijk een product te gebruiken die goed mijn huid van binnen uit voed, Maar ook vooral mijn handen.Ja en alles is van Rituals

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm t lijtk me wel lekker!
  Ik ben echt lush fan! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb er al veel over gehoord maar nog nooit zelf getest!

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram