vrijdag 3 december 2010

Lush - winnaars bekend!!

De Lush kerstwinactie liep tot gisteren middernacht, en de winnaars zijn bekend!!
Er waren maar liefs 60 deelnemers, en jammer genoeg kon ik maar 3 pakketjes weggeven (wou dat ik er 60 had hoor).
Ik maakte gebruik van Random.org om de winnaars uit te kiezen.
Dus proficiat aan de winnaars:
nr. 59: Strawberry Shortcake
nr. 2 : Elke
nr. 22: MissBeautyEtc.
Gelieve zo snel mogelijk een mailtje te sturen naar petra.cupcake[at]gmail.com met jullie adresgegevens en misschien in volgorde welk pakket je het liefste ontvangt (chillin' with my gnomeys, have a sweet christmas en gingerbreadhouse), en hopelijk kan ik dan iedereen tevreden stellen.
Ik zou het wel leuk vinden moesten de winnaars eens laten weten wat ze van de producten vinden dmv een reviewtje te schrijven (ik heb zelf de meeste van deze producten nog niet uitgetest, dus ik ben eens benieuwd wat jullie ervan vinden). Natuurlijk hebben niet al mijn lezers zelf een blog, dus als je bij de winnaars bent en je hebt een blog, post eens een artikeltje. Heb je geen blog, stuur me misschien een mailtje met jullie review als jullie de producten geprobeerd hebben, en dan kan ik deze zelf in een artikeltje zetten... Ik geef ook al jullie ideetjes door aan Lush, dus hopelijk houden ze daar rekening mee en komen er nog veel leuke productjes bij!!
Voor al de andere ladies die niet gewonnen hebben, niet getreurd, er volgen zeker nog winacties.
Op 11 januari bestaat 'Sprinkles On A Cupcake' 1jaartje, Yeay!!, dus ik probeer voor die gelegenheid een superleuke giveaway te organiseren!!
Geniet van jullie weekend ♥

14 opmerkingen:

 1. een dikke proficiat! De productjes van Lush zijn echt zalig. You're gonna love it :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat aan de winnaars!
  Geniet ervan! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd alle 3, heel veel plezier met jullie Lush producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. damn niet gewonnen helaas.. had graag willen winnen...
  maar dames gefeliciteerd !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo'n winactie! Wanneer is er weer een?
  x
  Dominique
  www.fashionheaven.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd aan de winnaars! Veel plezier met jullie prijzen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Strawberry Shortcake4 december 2010 om 11:32

  Super!!! Kheb gewonnen:D Dank je!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben super super blij!! Dankjewel! Het gebeurd bijna nooit dat iets win!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ah jammer dat ik er geen heb,
  maar hey; proficiat aan de winnaressen!
  liefs,
  denise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Altijd leuk, iets winnen!
  Binnenkort ook op www.fashionheaven.nl winacties! Win een tas of een paar schoenen.
  x Dominique
  www.fashionheaven.nl

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake