donderdag 16 december 2010

Models Own 'Purple Ash'

Bij mijn Asos shoplogje konden jullie zien dat ik een lakje van Models Own gekocht had. Ik kocht eerder bij River Island een lakje van dit merk, Pray, en vond het een mooi en degelijk lakje. Ik ging deze maal voor het lakje Purple Ash, van de 'Car Key' Collection van Models Own. Ik vind het een donkerbruin/donkerpaars lakje, heel mooi en stijlvol. Het lakt heel makkelijk, is dik genoeg, maar heeft toch 2 lagen nodig om een mooi en egaal resultaat te bekomen. De geur van het lakje is heel sterk, een echte verfgeur (had ik bij de Pray ook al ondervonden), maar die verdwijnt zodra het lakje droog is. Het lakje droogt redelijk snel, wat ik zeker een pluspunt vind. Nog een foto'tje in daglicht: Wat vinden jullie van dit kleurtje?

11 opmerkingen:

 1. De kleur vind ik zelf erg mooi! Droogt het ook snel op?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje! :-) Bedankt voor de swatches! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Rinah, ja droogt echt snel op vind ik. En ik vind dat belangrijk want ik kan echt niet lang wachten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje, jammer van de geur al vind ik de meeste nagellakken ronduit stinken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! :) Heb eentje van e.l.f. die er goed op lijkt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kleurtje! Zou ik zeker ook gebruiken!

  http://lisabrabants.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.