Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Chubby Stick Whoppin' Watermelon

De nieuwe Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm van Clinique stond al even op men verlanglijstje.
Ik had hem enkele tijd terug al bijna gekocht, maar mijn favoriete kleurtje, Whoppin' Watermelon, was toen uitverkocht.
Vorige week kon ik hem eindelijk mee naar huis nemen, gelukkig want het was alweer de laatste in deze kleur.

De nieuwe voedende lippenbalsem van Clinique is intens van kleur en heerlijk hydraterend. De hoge concentratie verzorgende stoffen houden de lippen vol en onweerstaanbaar zacht. Daarnaast geeft hij een subtiele maar stralende tint en een natuurlijke glans.

De Chubby Stick bevat Sheaboter, Mangopittenboter en jojobaolie die je lippen hydrateren en beschermen en daardoor zijn ze heerlijk zacht, soepel en comfortabel.

Deze lippenbalsem, in de vorm van een kleurpotloodje, komt in zes verschillende tinten, met superleuke, fruitige namen: Chunky Cherry, Graped-Up, Mega Melon, Super Strawberry, Whole Lotta Honey en Whoppin' Watermelon.
Draai voor het gebruik even aan de onderzijde zodat de stick naar buiten komt en voor het sluiten gewoon weer terugdraaien.



En ik ben superblij met mijn aankoop. Hij voelt inderdaad heel zacht op men lippen, je voelt hem helemaal niet zitten en de kleur is heel subtiel en vrolijk.
Hij lijkt feller op de stick dan op je lippen zelf, ik vind het een leuk roze kleurtje.


Clinique Chubby Stick verkrijgbaar bij de parfumerie voor 17,30€ (ik kocht hem met een korting van 30% bij Ici Paris XL)

Wat denken jullie van het kleurtje?