Mogelijk gemaakt door Blogger.

Swarovski ♥ Hello Kitty

Gisteren ging ik de hele dag naar Antwerpen, er waren persdagen, dus de verschillende PR-bureau's zetten dan enkele dagen hun bureau's open om de nieuwste collectie voor deze herfst en winter voor te stellen.
Ik bezocht een aantal bureau's (heb ze lang niet allemaal kunnen bezoeken wegens tijdgebrek) dus ik heb jullie veel leuke dingen voor te stellen.
 
Vandaag wil ik jullie de nieuwste Swarvoski collectie voorstellen, in samenwerking met Sanrio. Ik vond het één van dé leukste collecties die ik ben tegengekomen, en toen ik gisteren een foto plaatste op twitter, merkte ik aan de reacties dat er toch veel benieuwd zijn naar meer!

Het is een Hello Kitty collectie die zal bestaan uit de alom bekende kristallen figuurtjes, juwelen en portemonees. Je vind er ook een limited edition Hello Kitty figuurtje die helemaal bezet is met duizenden Swarovski kristallen, die is dan ook heel prijzig maar er zijn er dan ook maar een 88 stuks van gemaakt!


Bij de juweeltjes zie je Hello Kitty aan oorbelletjes, kettingen, bedelarmbandjes en ringen, maar je ziet bv. ook enkel de strikjes.


Ik vind de collectie helemaal te gek, wat denken jullie?