Mogelijk gemaakt door Blogger.

Happy Easter with Lush

Nu zondag is het Pasen, de schattigste feestdag met paaskuikens, konijntjes, eenden en lekkere chocolade-eitjes, maar ook cadeautjes zijn vaak van de partij. Ook Lush speelt daar gretig op in met hun limited edition paascollectie.

In plaats van chocolade eieren, geef je dit jaar iets van Lush's nieuwe badproducten speciaal voor Pasen, denk kuikens, eieren, konijntjes en zelfs paasezeltjes, en daarmee tonen ze ook nog even aan dat ze niet testen op dieren, maar ze enkel als inspiratie gebruiken, fijn toch!!

Kijk eventjes mee naar de collectie:
Donkeyotee bath ballistic (3.95€), een schattige en zonnige ballistic in de vorm van een ezeltje, die geurt naar Charity Pot, met Ylang Ylang, goudsbloem en geraniumolie.
Hij bestaat uit vrolijke kleuren, met stukjes gekleurd rijstpapier binnenin die je bad omtoveren in een feest van kleuren.

Bunny Knot Wrap (3.95€), zijn een ecologisch alternatief voor inpakpapier, in een schattig konijnen-pakje, waarin binnenin zelf een worteltje zit verstopt.

Hippy Chick Bath Ballistic (3.95€), een ballistic in de vorm van een klein wit vogeltje, met de geur van Lush's populairste douchegel Happy Hipy, die je badkuip een fruitige boost geven van grapefruit, bergamot en wierookolieën.

Candy Fluff Egg bath ballistic egg (5.50€), het perfecte alternatief voor een echt paaseitje, een zoetig roze ei ontworpen vol bloemig snoepgoed. Het is net alsof je baadt in een bad van schuimige marshmallow, suikerspin en jelly beans.

Zo'n Candy Fluff Egg, daar staat gewoon mijn naam op!! Hij ligt hier dus op mij te wachten, samen met de superschattige Hippy Chick, om één dezer dagen in mijn bad te verdwijnen!!! I'll keep you posted on that!!

Maar als je voor pasen nog één van deze schattige Lush paasspulletjes wilt inslaan, haast je naar je dichtbijzijnde Lush-winkel.

Geniet van jullie paasweekend ♥