Mogelijk gemaakt door Blogger.

Garnier Body: Intensive 7 Days Aloe Vera

Garnier Body heeft een nieuw gamma hydraterende bodylotions op de markt gebracht met L-Bifidus, waarbij de hydratie tot 7 dagen lang zou meegaan, Intensive 7 Days. Door het gebruik van L-Bifidus, die volgens dermatologen veelzijdige cosmetische eigenschappen bevat, waaronder zijn hydraterend vermogen, kan Garnier Body vrouwen voor de eerste keer een langdurige hydratatie voor het lichaam aanbieden die 7 dagen lang merkbaar is. Het gamma bestaat uit vier bodylotions, met elk hun ingrediënt uit de natuur met doelgerichte eigenschappen. Zo kan je kiezen uit: ♦ Een herstellende bodymilk met Karitéboter ♦ Een hydraterende bodylotion met Aloe Vera ♦ Een verzorgende bodymilk met mango-olie ♦ Een smoothing bodymilk met cacaoboter Ik testte de hydraterende bodylotion met Aloe Vera, voor normale huid, en ik denk dat dit echt mijn favoriet van deze zomer wordt. Hij ruikt heerlijk en fris, en zo voelt hij ook aan. Hij voelt heel licht aan, niet zoals een butter, wat ideaal is voor de zomer, maar hij is ook niet superlopend wat het aanbrengen ook makkelijk maakt. Hij trekt ook snel in en de geur blijft heerlijk lang hangen. Hij voelt ook heerlijk fris op de huid, dus ik denk na een warme zomerdag dat deze echt welkom is. Hij hydrateert echt mijn huid, zeker na de winter heb ik vaker last van bv droge benen, en zelf na éénmalig gebruik vind ik dit al veel minder. De bodylotion zou een hydratatie geven van 7 dagen, wat dus niet bedoelt dat je hem maar eens om de zeven dagen moet gebruiken en dit dan zolang ook zijn werking doet. De hydratatie is optimaal gedurende 24u, en na 7 dagen gebruik merk je dat de kwaliteit van je huid veranderd is, minder schraal en ruw en veel soepeler en zacht. En ik vind dat hij echt zijn werk doet. Ik merk echt wel een verschil, mijn lichaam voelt echt gevoed en zacht aan. Het zit ook in een reuzefles, 400ml, die makkelijk in de hand ligt door de inkepingen in het midden. Om ergens mee naar toe te nemen is hij natuurlijk wel veel te groot, maar thuis komt hij vast en zeker van pas, en voor 4,89€ is dit toch een echt koopje. Ik ben benieuwd naar de andere geurtjes, en jullie? PS: Wou dit ook even met jullie delen. Check even de blog van de lieve Kim Brunette Blogging. Ze interviewde me voor haar nieuwste blogpost: Blogger Tips & Tricks, vol handige tips.