Mogelijk gemaakt door Blogger.

Spring cupcakes

Een vriendin van me is ook helemaal in-to cupcakes, zo heeft ze dozen vol spulletjes, ingrediënten, tools, smaakjes, sprinkles, boeken ... You name it, she's got it. Tegen een gezellig namiddagje cupcakejes maken en versieren zeg ik dan natuurlijk geen nee!! Met de lente in het land, en pasen in zicht, ging ik voor enkele leuke en passende exemplaren. Kijk eens eventjes mee naar welke cupcakes ik deze maal gemaakt heb: Ik ging voor schattige diertjes zoals een schaapje en kuikentjes. Voor het thema kregen ze een aangepaste fotoshoot in spring-style. Ook maakte ik een Hello Kitty cakeje dat werd opgesmukt met enkele bloemetjes. En een leuk varkentje. Verder maakten we nog een heleboel cupcakes die we versierden met verschillende sprinkles, die dan ook nog eens gevuld werden met lekkere mashmallow-vulling, yummie!! Ik vond ze eigelijk te cute om op te eten, maar dat werd uiteindelijk toch geen probleem hoor!! Wat vinden jullie ervan?