zondag 10 april 2011

Spring Cleaning

Vandaag eens een totaal ander artikeltje, maar minstens even leuk!! Ik kreeg vorige week een superleuk pakketje thuis, die me helemaal in de lente-stemming bracht. Het was een ware pink-box, mét roze zonnebril, snoepjes, lipgloss en nagellakje (volgen zeker nog foto's van), maar vooral de pink swiffer sprong in het oog. Wat is hij superleuk, en vooral door de leuke roze kleur krijg je er zin in om mee aan de slag te gaan (het is wel een limited edition, dus als je een roze exemplaar wil, moet je je haasten naar de winkel). Hij komt met 2 gratis pakjes Swiffer doekjes met febreze-geur, ruikt heerlijk, ideaal dus om aan de lenteschoonmaak te beginnen. Een minder leuk werkje natuurlijk, maar het resultaat is altijd wel om blij mee te zijn en als het met leuke, kleurrijke en girly spulletjes vlotter gaat, dan zet ik er maar graag een paar leuke op een rijtje: 2wish ikea kado in huis/ditsy daisies/gloveables present at home achter de maan Zo bestaat er zelf een webshop, shoproze.nl, vol met roze spulletjes zoals oa. een autowasset, gereedschapskist of een knalroze kabelorganiser om al je kabels mooi netjes bij elkaar te houden. Ook bij kruidvat vind je geregeld superleuke huishoudspulletjes in felle kleurtjes of leuke prints. En wat zou ik supergraag poetsen met deze hello kitty spulletjes: Wat vinden jullie ervan? Zijn jullie al aan de lente-schoonmaak begonnen?

9 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes heb je gekregen, maar bij mij is mijn kamer echt een rommeltje, mijn lenteschoonmaak moet echt nog komen.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk artikel. Ik heb vorige week nog mijn huis flink lopen schrobben, alleen met een blauwe swiffer. Als ik al die spulletjes zie ik krijg ik weer helemaal zin in schoonmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hihi een roze swiffer, hoe verzinnen ze het! Die moet ik hebben ;-)!! Aan de andere kant... met zo'n roze zullen we onze mannen wellicht niet aan het schoonmaken krijgen. En we moeten ze ook weer niet teveel werk uithanden nemen hehe. Ik ga eens kijken of deze ook in NL verkrijgbaar is want hij is wel heel erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk!! Die Hello Kitty dingen zijn zooo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha dat bordje van de eerste foto is echt leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oooh, leuk zo een roze swiffer en al die andere producten zien er ook zo vrolijk uit :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, nice! Al was het maar om nonchalant te laten rondslingeren zodat iedereen ziet dat ik een roze swiffer heb. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke spulletjes allemaal! Je krijgt er bijna zin om te poetsen van hahaa.

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake