vrijdag 10 juni 2011

E.L.F. Lipbalm Strawberry Crème

Ik liet jullie al kennismaken met enkele producten van mijn bestelling bij webshop E.L.F.
Van de E.LF. collectie (de 1€ producten) koos ik voor de Therapeutic Conditioning Balm.
De Herstellende en Verzorgende Lippenbalsem hult u lippen in natuurlijke voedende en verzachtende bestanddelen en verzorgt zelf de gevoeligste lippen. Verrijkt met Sheaboter en Vitamine A en E voor een langdurige bescherming.

Ik ging voor de kleur Strawberry Crème, een lichtroze tint, maar veel kleur geeft hij niet af. Hij maakt men lippen wel zacht, maar toch ben ik niet zo heel erg fan van dit product. Het lichtroze van de balsem blijft zowat op je lippen liggen, wat er niet echt verzorgt uitziet. Beetje openwrijven met je vinger en dit verhelpt het wel een beetje.


Wat ik ook jammer vind, je draait onderaan om je lippenbalsem naar boven te halen, maar als je hem terug draait, blijft de lippenbalsem zelf boven zitten. Je moet hem dan eigelijk zelf terug naar beneden duwen.


Verder voelt hij wel aangenaam op mijn lippen en geeft hij geen plakkerig gevoel, dus voor 1€ is het natuurlijk geen weggesmeten geld.
Wat denken jullie ervan?

8 opmerkingen:

 1. Klinkt zeker niet verkeerd voor 1 euro maar ik zelf zou het niet snel kopen. Ik gebruik het liefst van Rosebud lippenbalsempje ;-) die gaat overal mee naartoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik kan niet zonder lip balsem! de kleine potjes van body shop blijven mijn favoriet, jammer dat ze ze niet in een stick verkopen. het terugduwen van de stick is echt een no no voor mij

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer van de verpakking en dat die op je lippe blijft liggen zegmaar... Koop ik liever eentje die iets duurder is maar wel fijn is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb deze ook en die van mij doet dat idd ook! MAAR, ik vind het wel een hele goeie, zachte balsem waar mijn lippen ook wel van herstellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Raar dat je hem niet terug kan naar beneden draaien :s

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ahh jammeer van het shortje! hebben ze hem ook niet in de webshop?

  ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. die heb ik zelf ook ik vind hem zo fijn!
  ik lees heel veel bij mensen dat ze hem niet terug kunnen draaien ik kan dat gewoon wel?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik heb hem ook eens aangeschaft en ik zou hem toch niet terug kopen :s hij verzorgt niet echt mijn (heel droge) lippen dus dit is niet echt iets voor mij. Ik kon hem ook niet terugdraaien. Wel handig was datie zo smal is dan kan het gemakkelijk mee in je handtas ofzo :)

  BeantwoordenVerwijderen

♥ Thanks for visiting my blog! Your comments make me happy ♥


Sprinkles on a cupcake, are like the cherry on a pie, the accessories on an outfit, the right make-up look, ... Welcome to my beauty, fashion & lifestyle blog. Petra X

Zoeken

Translate

Archives

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Instagram

Follow me on TikTok

Follow me on TikTok
PetraCupcake